Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Introduktion

Division of Graduate Medical Sciences (GMS) vid Boston University School of Medicine (BUSM) är en erkänd ledare inom forskning och forskarutbildning i biomedicinska vetenskaper. Våra mer än 900 studenter kan välja mellan 33 studier, med tvärvetenskapliga program som finns tillgängliga på många områden. Studenterna kan fortsätta Ph.D. eller MD / Ph.D. grader i 15 olika avdelningar och program. Masters grader kan tjäna på många av dessa områden samt i medicinsk vetenskap, psykisk hälsa rådgivning och beteende medicin, klinisk forskning och andra vetenskapliga och hälso-tjänster inriktade discipliner. Certifikat finns också i flera studieområden.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS ligger i den historiska South End of Boston i navet till ett modernt urban akademiskt hälsocenter, Boston University Medical Center (BUMC), som inkluderar Boston University School of Medicine , Boston University School of Public Health och Boston University Henry M. Goldman School of Dental Medicine . På campus finns också Boston Medical Center , en av Boston ledande lärosäten och BUSMs primära lärarförbund. Tillsammans har dessa institutioner en världsklass fakultet med många etablerade samarbeten mellan kliniska och grundläggande vetenskapsutredare. Detta ger en unik möjlighet för studenter att delta i translationell och tvärvetenskaplig forskning med hjälp av toppmoderna kärnanläggningar (t.ex. bildbehandling, flödescytometri, proteomik och genuttrycksanalys). Besök vår Studentlivssida för att lära dig mer om livet på campus och i Boston.

Historia

Boston University Medical School har en rik historia från 1848 när den började som New England Female Medical College. Det var framförallt den första institutionen i världen som erbjöd medicinsk utbildning för kvinnor och också för att examinera den första svarta kvinnens läkare. 1873 sammanslagde läkarhögskolan med Boston University, som blev den första medarbetarskolan i nationen.

BUSM är nu hemma för nästan 1600 doktorander och medicinska studenter som har valt att driva avancerade grader i en institution som är utmärkta för att utbilda forskarna, läkare och biomedicinska lärare i morgon som styrs av de institutionella inlärningsmålen, BU CARES .

Platser

  • Boston

    72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Frågor