Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Introduktion

Since1869, Dillard University har åtagit sig att ge de studerande med en kvalitet fyraårig de fria konsterna. Dillard är en fullt ackrediterad privat historiskt svart universitet. Under 2010 rank US News & World Report Dillard bland landets 10 bästa HBCUs, baserat på omfattande grundutbildningen. Dillard tilldelades också en topp 10 ranking i 2010 för humaniora skolor i rörlighet kategorin av Washington Monthly social.

Hörnstenen i New Orleans Gentilly gemenskapen, sitter universitetet på en vacker och fridfull 55 tunnland campus, fylld med signatur levande ekar och en blandning av historiska byggnader och moderna faciliteter.

Dillard studenter går vidare till några av de bästa forskarskolorna i världen. Dillard har för närvarande alumner studerar på Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins och London School of Economics, bland andra. Dillard University är också det enda universitetet i USA som är en partner i Melton Foundation. Dillard studenter som blir Melton Fellows delta i interkulturell utbildning, ledarskapsutveckling, och global utbildning genom symposier, resor, online-aktiviteter, projektbidrag och social service. Värdländerna är Kina, Chile, Tyskland, Indien och USA.

Dillard Höjdpunkter:

I kölvattnet av orkanen Katrina, Dillard helt återställd och renoverade 32 byggnader campus och tre utanför campus bostadsområden, och byggt två nya LEED® * registrerade (Leadership in Energy and Environmental Design) byggnader: Professional skolor och Sciences Building, och Studentkåren och Health & Wellness Center. Under 2010 Dillard inlett ett samarbete med New Orleans Recovery skoldistrikt för en ny lärarutbildning som kan revolutionera lärarutbildningen i New Orleans och kanske tjäna som en modell för program över hela landet. Dillard fysikprogram har fått en $ 1.800.000 pulslasersystem som gör det möjligt för eleverna att utföra avancerad nivå forskning. Dillard uppmärksammade sjuksköterskeprogrammet var den första i sitt slag i Louisiana. Dillard erbjuder 22 akademiska majors över sju avdelningar och skolor. Dillard student-fakulteten förhållandet är 11 till ett. Dillard University har en av de få Student Framgång divisioner i nationen, en modell som fokuserar på att rekrytera, behålla och stödja studenter.

Akademiker i Dillard representerar ett brett spektrum av mycket framgångsrika världsledande inom områden som sträcker sig från medicin och juridik, till högre utbildning och internationella affärer, till konst och underhållning.

Mission och Vision Dillard University uppdrag är att producera akademiker som utmärker sig, bli världsledande, är i stort sett utbildade, kulturellt medvetna, och sysslar med att förbättra människans villkor. Genom en mycket personlig och lärande centrerat förhållningssätt, Dillard studenter har möjlighet att möta konkurrens kraven på en mångsidig, global och tekniskt avancerat samhälle.

Dillard universitetets strategiska pelare

Dillard University kommer att vara ett ledande privat grund universitet i regionen och i världen av Historiskt Black Högskolor och universitet. Dillard University kommer att expandera selektivt i forskarutbildning som bygger på sina bästa program som representerar framtida prognoser av arbetskraftsbehov. Dillard University kommer att öka och förbättra sitt engagemang för och produktion av kvalitet, användbar forskning. Dillard University kommer ingjuta globaliseringen i utbildningen så att den expanderar sin räckvidd till andra språk, kulturer och länder. Dillard University kommer att visa engagemang för alla elever framgång. Dillard University kommer att utveckla studentens ledarskapsutbildning och berikade utbildningsmöjligheter utanför klassrummet för att erbjuda en balanserad miljö som en del av college erfarenhet. Dillard University kommer att fortsätta att attrahera och examen begåvade African American studenter, medan välkomna de från en mångsidig bakgrund som kan dra nytta av den unika upplevelsen vi erbjuder. Dillard University kommer att visa engagemang för teknik som ämne, ett undervisningshjälpmedel och grunderna för interna system som är effektiva, tillförlitliga och kostnadseffektiva. Dillard University visar finans integritet, med system för ekonomisk och professionella ansvar och stabilitet. Dillard University kommer att delta i den vitalisering av hemma, New Orleans. Dillard University kommer att utveckla och sprida metoder i förhållande till grönare dess campus och främjande av miljömässig hållbarhet. Dillard University kommer att utveckla en Gulf Coast Public Policy Center.

Platser

  • 2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Frågor