Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Introduktion

Om partnerskapet: DHGE och Webster University

DHGE och Webster University har samarbetat med att erbjuda kredit- och icke-kreditbärande program inom sjukvårdutbildning. Denna parning kombinerar Websters globala kompetens inom undervisning med DHGEs ledande branschinsikter för att ge dynamiska, relevanta möjligheter för individer som arbetar inom sjukvården.

Webster University logo

Om Webster University

Webster University består av ett handlingsorienterat globalt nätverk av fakulteter, personal, studenter och studenter som skapar kraftfulla band med varandra och med sina samhällen runt om i världen. Webster grundades 1915 i St. Louis, Missouri, och är ett privat ideellt universitet med studenter som studerar på campusplatser i Nordamerika, Europa, Asien och Afrika. Universitetet har åtagit sig att säkerställa högkvalitativa inlärningsupplevelser som förvandlar studenter till globalt medborgarskap och individuell kompetens.

Publikationer som US News och World Report har erkänt Webster University som ett av de bästa universiteten i Mellanvästern. Webster har också citerats av publikationer som Diverse Issues in Higher Education för sitt engagemang för att erbjuda utbildningsmöjligheter till en mängd olika studenter.

Universitetet var bland de första i landet som erbjöd onlineprogram och erbjuder idag en robust katalog över grund- och forskarutbildningar som kan genomföras online. Webster är också bland de första universiteten som erbjuder utbildningsmöjligheter för aktiv militärpersonal genom att driva satellitcampusser på militära baser.

138614_dhgelogo.jpg

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. DHGE är dedikerad till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och lösningar för arbetskraftsutveckling med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

  • RN till BSN - Registrerad sjuksköterska till kandidatexamen i omvårdnad

Platser

  • Webster Groves

    Webster Groves, Amerikas förenta stater

    Frågor