Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Introduktion

Om partnerskapet: DHGE och Eller Executive Education

DHGE och Eller Executive Education har samarbetat för att erbjuda utbildningsmöjligheter som tar upp en rad ämnen som påverkar hälsoområdet, såsom hälso- och sjukvårdsledning, förhandlingar och beslutsfattande, kvinnor i företagsledning och utveckling av verkställande assistenter.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

Om Eller Executive Education

Eller Executive Education brinner för att störa traditionell verkställande utbildning. Genom att utforska den senaste vetenskapen inom ledarutveckling, modern företagsledningsteori och modern inlärningsdesign hjälper de organisationer på över 93 globala platser att upptäcka nya sätt att leda, hantera och innovera. Eller Executive Education är den snabbast växande utbildningsleverantören och har en nr 5-ranking i USA och nr 15-rankning globalt för Customised Executive Education i Financial Times Executive Education Ranking 2019.

Som ledarskapsutvecklingsarm på University of Arizona's Eller College of Management är Eller Executive Education kopplad till ledande institutioner som är internationellt erkända för banbrytande forskning, erbjuder en innovativ läroplan, arbetar med utmärkt fakultet, deras sociala ansvar och deras excellence i ledningsinformationssystem och entreprenörskap.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. DHGE är dedikerad till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och lösningar för arbetskraftsutveckling med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

  • Intyg för kvinnor i företagsledning
  • Sjukvård Mini-MBA

Platser

  • Tucson

    Tucson, Amerikas förenta stater

    Frågor