Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Introduktion

Om partnerskapet: DHGE och DePaul University

Partnerskapet mellan Dignity Health Global Education och DePaul University förenar kompetensen i ett av de största icke-vinstdrivna sjukvårdssystemen i USA, genom ett av DHGEs moderbolag, och det största katolska universitetet i USA med 120+ år av utbildningserfarenhet.

DePaul University logo

Om DePaul University

DePaul är det största katolska universitetet i USA och det största privata, ideella universitetet i Mellanvästern, med mer än 22 000 studenter och cirka 300 akademiska och professionella program. DePaul, som grundades i Chicago 1898, fortsätter att stärka det som gör det unikt: respekterade akademiker, verklig kunskap och ett åtagande till socialt ansvar, allt informerat om den plats den kallar hem - den stads- och multikulturella staden Chicago. Universitetets distinkta uppdrag skapar en stark grund för en inkluderande liberalistisk utbildning, religiös pluralism och social rättvisa - ansvar som utgår i universitetets liv i dag.

138240_dhgelogo2.png

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. De är dedikerade till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och arbetskraftsutvecklingslösningar med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

  • Intyg i hälsolag och efterlevnad
  • RN till MS i sjuksköterska - Family Nurse Practitioner (BS Entry)

Platser

  • Chicago

    Chicago, Amerikas förenta stater

    Frågor