Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Introduktion

Om DHGE + American Universitys partnerskap

DHGE och American University's School of Professional and Extended Studies (SPExS) samarbetade för att leverera ledande utbildningsprogram för vårdpersonal inom projektledning, administration och informationsteknologi.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Om American University

American University är en privat institution som grundades 1893. Skolan för professionella och utökade studier (SPExS) levererar handlingsbara kunskaper och färdigheter i praktiken till eleverna i varje skede av deras utbildnings- och karriärresa. Deras omfattande, erfarenhetsmässiga synsätt ger anpassade möjligheter som främjar studenternas liv och samhällen. Genom att utnyttja de unika attributen i Washington, DC, formar de morgondagens arbetskraft genom innovativ undervisning, strikt tillämpad stipendium, kreativa partnerskap och praktisk arbetslivserfarenhet.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. DHGE är dedikerad till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och lösningar för arbetskraftsutveckling med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

Certifikat i vårdprojektledning

Platser

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Frågor