Keystone logo

DEI College

A logo

Introduktion

Om DEI College

DEI College är en privat högskola, som ligger i Thessaloniki, Grekland, syftar till att ge utbildningstjänster. DEI College grundades 1990 som en stiftelse College och snabbt blev en av Greklands utbildningsorganisationer högsta kvalitet, som erbjuder ett brett utbud av hög kvalitet foundation, grund- och forskarutbildning inom den akademiska tillsyn av brittiska universitet.

DEI College syftar till att ge möjligheter för högre utbildning och en kvalitativ miljö för studenter från hela världen. Den implementerar denna strävan genom att tillhandahålla grundkurser, grund- och forskarutbildning från utvalda universitet i världsklass. DEI College är villig att upprätthålla sin regionala ställning genom rigorös urvals av personal och genom att tillhandahålla undervisning i små grupper, uppmuntra kritisk bedömning av eleverna, liksom deras intellektuella mognad och oberoende anda. Det syftar till att en fördjupad undervisning i ett brett spektrum av akademiska discipliner, ge ett betydande bidrag till utarbetandet av studenter mot en karriär i en global värld, liksom till det moderna samhället.

DEI College är ett registrerat Centre vid University of London International programmen för graderna nedan. Detta innebär att i den betraktade tanke på University of London det visar engagemang för att utveckla en hög standard i fråga om undervisning, stöd till studenter och administrativa processer.

BSc Ekonomi & Finans BSc Bank & Finans BSc Business and Management BSc Utveckling & ekonomi Kandidatexamen i ekonomi (BSc) Civilekonom & Finans BSC Information Systems & Management Kandidatexamen i internationella relationer (BSc) BSC Politik & International Relations Diplom för akademiker Ilb

Dessutom erbjuder DEI undervisning för BA engelska. DEI College arbetar i samarbete med University of Northampton, erbjuder följande grader:

BA (Hons) företagsekonomi BSC (Hons) databehandling LLB (Hons) Jur kand BSC (Hons) psykologi BA (Hons) English BA (Hons) International Tourism Management (top-up) LLM internationell handelsrätt MBA Executive / MBA MA Social Innovation

Att studera vid DEI College

DEI College ligger i centrum av Thessaloniki, i moderna lokaler speciellt utformade för att täcka behoven i en modern utbildningsorganisation.

Den akademiska personal består av lärare / handledare som uppfyller de strängaste akademiska kriterier. De franchise program som erbjuds vid DEI College hålls helt i Thessaloniki under akademisk övervakning av utvalda universitet i världsklass.

Centralt för studentens examen är det arbete som utförs på individuell basis. För att hjälpa eleverna att göra den mest effektiva användningen av sin tid samtidigt på programmen kommer en medlem av den akademiska personalen tilldelas varje elev att agera som hans / hennes personliga handledare.

Uppgifterna för personlig handledare är bland annat:

hjälpa eleven planen hans / hennes egen arbetsprogram och ange hans / hennes egna realistiska mål; att vara medveten om det egna utvecklingsstadium i förhållande till hans / hennes särskilda program, och de framsteg varje elev kommer att behöva göra; övervakning med eleven hans / hennes egna framsteg på programmet när det gäller förteckningen över mål de har satt upp för sig själva; diskuterar annan personlig, administrativa eller ekonomiska problem;

DEI College, med respekt för anseende och normer för de samverkande universitet, syftar till att upprätthålla kvaliteten på sina tjänster, vilket ger den bästa vetenskapliga miljö samt ett europeiskt sätt att tänka. På detta sätt har DEI College lyckats vinna förtroende och uppskattning båda brittiska universitet och dess studenter, resterande först i kvalitet och trovärdighet.

Studenter väljer att studera vid DEI på grund av:

den prestigefyllda Examina från topp brittiska universitet; flexibla leveranssätt (heltid - deltid); de engelska supportklasser; högkvalificerade lärare; elev stödtjänster (boende, studentlivet, rådgivning); moderna faciliteter och goda karriärmöjligheter - kontakter med näringslivet

Platser

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Frågor