Keystone logo
Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Introduktion

Valen

Vi är angelägna om att producera globala akademiker med internationella examina: 195 partneruniversitet runt om i världen ger studenter många möjligheter att skaffa sig erfarenhet och tjäna poäng till sin examen genom utländska utbytesterminer, praktik och dubbelstudier utomlands. Faktum är att alla grundutbildningar inkluderar en obligatorisk praktiktermin, som kan genomföras antingen lokalt eller utomlands.

Vi samarbetar med mer än 500 regionala och multinationella företag, inklusive globala aktörer som BMW, MAN, Continental, ZF och Siemens, där studenter kan få ovärderlig arbetslivserfarenhet. Utöver detta är universitetets karriärtjänst värd för ett mentorprogram där studenter samarbetar med en professionell affärsmentor för att hjälpa dem att uppnå sina professionella mål. Denna aktiva marknadsföring lindrar övergången från akademisk till professionell karriär, vilket innebär att våra kandidater är särskilt framgångsrika på arbetsmarknaden.

Statistik

Vår studentpopulation på nästan 8 000 inklusive 30% internationella studenter, studerar en rad kurser som undervisas på engelska eller tyska.

    Platser

    • Max-Breiherr-Str. 32

    • Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

    Frågor