Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Introduktion

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts är ett centrum för pedagogisk spetskompetens och odlar nästa generation lärare och ledare inom orientalisk medicin. Högskolan är känd för sin akademiskt rigorösa och omformande läroplan, dess service till samhället och dess exemplariska ledarskap inom orientalisk utbildning.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts tillhandahåller kvalitetsutbildning inom klassisk konst och vetenskap för kinesisk medicin, och examinerar yrkesverksamma som tillhandahåller oberoende och samarbetsvård i olika miljöer och berikar sina samhällen med Daoist-baserad medicin.

Administrationen, fakulteten och personalen inom Daoist Traditions stöder en uppsättning principer som styr hur vi gör vårt arbete, interagerar med varandra och fullgör vårt uppdrag som högskola. Vi arbetar flitigt med att väva in våra vägledande principer i allt som händer vid Daoist Traditions för att påverka dem i vårt högskolesamhälle positivt.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts , det är ett masternivåprogram i orientalisk medicin (MAOM), doktorandprogrammet (DACM) och Ackrediteringskommissionen godkänner certifikat i kinesisk örtmedicinsprogram (CCHM) för akupunktur och orientalisk medicin (ACAOM) .

Platser

  • Asheville

    Montford Avenue,382, 28801, Asheville

    Frågor