Keystone logo
Danville Area Community College Kandidatexamen i omvårdnad (BSN) - Eastern Illinois University
Danville Area Community College

Kandidatexamen i omvårdnad (BSN) - Eastern Illinois University

0 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Danville Area Community College strävar efter att erbjuda ett brett utbud av val för studenter som i slutändan vill bedriva en kandidatexamen. Partnerskap och avtal med fyraåriga universitet i regionen och online gör det möjligt för studenter att genomföra två års kursarbete på DACC och sedan överföra dessa poäng till en kandidatexamen vid en partnerinstitution. Eftersom högskolekostnaderna stiger över hela landet är det tröstande att veta att en högkvalitativ högskoleutbildning är tillgänglig i lokalsamhället.

För studenten som är intresserad av att slutföra en kandidatexamen i omvårdnad sparar DACC till EIU BSN-programmet tid och pengar. Du måste gå igenom följande steg: Delta i DACC för alla obligatoriska allmänutbildningskurser och DACC omvårdnadskurser; Skicka in en provisorisk ansökan om att anmäla sig till RN till BSN-programmet vid EIU medan du är i DACC omvårdnadsprogram och ta klasser från båda skolorna samtidigt. Examen från DACC och klara NCLEX nationella licensprov .; Avsluta ett års onlinekurser som krävs för att få en kandidatexamen i omvårdnad från EIU.

I det som vanligtvis kallas 3 + 1-program slutför deltagarna de första tre åren av lektioner vid DACC och slutför sedan det sista årets poäng online från överföringsinstitutionen. DACC har partnerskap för specifika program med två seniorinstitutioner, Franklin University och Eastern Illinois University (EIU). DACC har inrättat ett "Bachelor's Lounge" datalaboratorium på campus för fjärdeårsstudenter som behöver tillgång till teknik för sina kurser.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • BS i omvårdnad (RN-to-BSN)
    • Online USA
  • Magisterexamen i omvårdnad i omvårdnadsadministration
    • Online USA
  • MSN- Barnsjuksköterska
    • Online USA