Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Introduktion

Crown University är en samutbildande högre institution med en bevisbar utbildningspolitik som erbjuder en valuta med bredd av expertis som skapar livsförändrande möjligheter för verkligt original och innovativ forskning med 21-talets perspektiv. Våra program är utvecklade baserade på psykomotoriserade, modulära och tidsoberoende och interaktiva utbildningssystem med ICVP-utbildningsstandarder (Industry Certified & Validated Professional) som är teoretiskt lätta men tunga på resultat som ändå drivs av problembaserad strategi för att exportera högre utbildning utomlands. På dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad är det inte tillräckligt bra att bara ha en erkänd examen - du måste "gå och prata branschens språk". Vår ICVP utrustar dig och förvandlar dig till att bli en värdefull tillgång för din arbetsgivare.

Medan de flesta universitet runt om i världen förbereder studenter att bli en väl avrundad akademisk examen, har Crown University gått ett steg längre. Alla våra kandidater är klädda för att bli branschcertifierade och validerade yrkespersoner (ICVP). Crown har utvecklat ICVP i många branscher som hjälper till att utrusta sina kandidater med branschspecifik kunskap och färdigheter. Som examen från ICVP skulle du inte bara tjäna en examen utan få omfattande praktisk kunskap om en specifik bransch.

Som ett universitet med ny framväxande kraft skapad med en internationell publik i åtanke, är vi beredda att göra världen till studenternas klassrum och utvidga sina globala perspektiv. Utöka deras horisont och anslut dem på internationell nivå genom tekniköverföring, utlandsstudier, Semestre Abroad Program (SAP), interkulturella livevideodiskussioner, klasser av gästföreläsare från experter inom partnerbranschen. Vår branschfokuserade och enhetliga läroplan blandar de senaste inlärningsinnovationerna och samarbetsprocesserna för att ge eleverna ett mer engagerande, effektivt och motiverande sätt genom Blackboard, World of Business Ideas (WOBI ™), spel, wikier, podcast och andra interaktiva plattformar.

accra, ghana, west africa

Syn

Universitetet är kedjat av den trepartscykeln med framåtskridande framsteg:

  • Att minska en krona av spetskompetens och bilda en kärna till universitetet för mänsklighetens universitet genom att skapa ett nära samarbete med industrin och näringslivet för att vetenskapligt analysera behov och problem i det lokala sammanhanget och sätta dem i ett globalt perspektiv för att möta arbetsvärldens överväldigande krav.
  • Att utveckla tekniskt genomförbara och genomförbara metoder och program, byta från den mer teoretiska inlärningsfasen (kursarbete) till karriärspecifik (hand-on-job training) genom att utforma, utvärdera och genomföra utvecklingsprojekt för hållbart försörjning.
  • För att bli en högväxande dörröppnare i utbildningsgränserna och stegen för att anta ledarskap, gradvis anställbarhet genom att ge ett värdefullt bidrag till den övergripande globala styrningen, fred, säkerhet och rättvisa.

Uppdrag

  • Crowns uppdrag är att återta Afrikas tidigare ära genom att vända ut certifierade och validerade branschers som kan gå i prat och få stöd som ett toppklass i världsklass som planeras för att driva en hybrid, psyko-motoriserad, modulär och tids- oberoende program som vårt flaggskepp.
  • Eftersom Crown är världen och världen är Crown. Vi försöker bygga utmärkta fakulteter, enastående undervisning, påverka forskning, förståelse för den globala verkligheten och de bästa kandidaterna i alla program.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Platser

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Frågor