Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Introduktion

foto med tillstånd av Cracow University of Economics (CUE)

1

Cracow University of Economics (CUE) är den största ekonomiskolan i Polen och det tredje största universitetet i Krakow , ett stort polskt akademiskt centrum. Det var den första institutionen för högre utbildning i Polen som introducerade studier på engelska i början av alt = "1990-talet. CUE- akademiker är bland de mest framgångsrika i Polen när de matchar sina kunskaper och färdigheter med arbetsgivarnas behov. För internationella studenter erbjuder vi speciellt designade program på engelska . Universitetet har ett antal internationella kontakter, eftersom fakulteten och studentbesök utomlands för vetenskapliga ändamål, såväl som utländska praktikplatser och utbildningsprogram är en av universitetets prioriteringar. den moderna ekonomin bör starkt stöds av vetenskap för att möta utmaningarna på den internationella marknaden. Vårt universitet tar ansvar för förberedelserna för både poler och många utländska studenter för att arbeta på den nya globala marknaden. Internationellt samarbete mellan forskare och individer som är involverade i branschen är den mest kritiska länken, som är baserad på den kunskap som når långt utanför Polens gränser.

foto med tillstånd av Cracow University of Economics (CUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

Fakulteterna

Cracow University of Economics har fyra fakulteter, som alla har fulla akademiska rättigheter. Dessa fakulteter - fakulteten för ekonomi och internationella relationer, fakulteten för ledning, fakulteten för ekonomi och fakulteten för handelsvetenskap - består av många stolar och avdelningar, erbjuder olika studiemöjligheter för studenter och yrkesverksamma och bedriver grundläggande och tillämpad forskning. foto med tillstånd av Cracow University of Economics (CUE)Fakta och figurer ="2>

2
 • Polens största universitet för ekonomi, verksamt sedan 19alt = "25
 • fyra fakulteter
 • ungefär alt = "23 000 studenter
 • olika utbildningar på engelska
 • ungefär alt = "200 partners över hela världen
 • medlem i prestigefyllda internationella organisationer (dvs. European University Association, Network of International Business and Economic Schools etc)
 • beläget i Kraków - ledande akademiskt centrum och mycket populärt turistmål

Platser

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Frågor