Keystone logo
Concordia University

Concordia University

Concordia University

Introduktion

Skolan för omvårdnad utvecklar sjuksköterskor som är redo att utmärka sig i dagens utmanande vårdkontext. Som Concordia University Ann Arbor kommer du att lära dig att ta hand om människor i alla åldrar i både akuta vårdmiljöer och i samhället. Instruktörer och klassrumsupplevelser blandar läroansträngning med en passion för vård, en balans som utvecklar dig unikt både för att tjäna med professionell kompetens och för att uppfylla din känsla av att ringa när du bryr dig och tjänar under din karriär.

Skolan för omvårdnad är dedikerad till att tillhandahålla en rigorös Kristus-centrerad utbildning som utvecklar och inspirerar högkvalificerade yrkesverksamma som är beredda att tjäna genom att främja hälsa och läkning med excellens, integritet och medkänsla.

Sjuksköterskeprogrammet vid Concordia University Ann Arbor är ett ytterligare campusläge för omvårdnadsprogrammet vid Concordia University Wisconsin. Baccalaureat-examen i omvårdnadsprogram vid Concordia University Wisconsin är ackrediterad av Commission of Collegiate Nursing Education, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington DC 20036, 202-887-6791. Mer ackrediteringsinformation finns på Concordia University Wisconsin Nursing-webbplats.

Platser

  • Ann Arbor

    Concordia University Ann Arbor 4090 Geddes Rd. Ann Arbor, MI 48105, , Ann Arbor

    Frågor