Keystone logo
Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Introduktion

Casa Loma College är en privat institution och godkänd för att fungera av California Bureau for Private Post-Secondary Education.

Casa Loma College är dedikerad till att tillhandahålla högsta standard för utbildning, service och spetskompetens inom allierade hälsodiscipliner. Våra program är utformade för att svara på våra elevers föränderliga behov genom att skapa effektiva instruktionsmedel som utökar tillgången till lärande och ger vuxna möjligheter att utveckla den kunskap och färdigheter som krävs för att uppnå sina professionella mål.

Casa Loma College anser att utbildning är en kontinuerlig process. Det gör det möjligt för en individ att bedriva inlärningsaktiviteter som är nödvändiga för personlig och professionell tillväxt.

Högskolan tilldelar följande grader: RN till BSN kandidatexamen i omvårdnad, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Associate of Applied Science in Magnetic Resonance Imaging och Associate of Applied Science in Physical Therapist Assistant.

Vi är mycket stolta över våra elevers framgång. Vi tror att deras framgång är ett resultat av den högkvalitativa utbildningen vid Casa Loma College , våra engagerade instruktörer och administratörer och de resurser vi ger varje student.

Som en privat ideell California Corporation styrs Casa Loma College av en styrelse.

Platser

  • Los Angeles

    Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

    Frågor