Keystone logo
Carlow University Online RN-BSN
Carlow University Online

RN-BSN

Online USA

11 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

RN-BSN-programmet vid Carlow University är centrerat på Mercy-principer och etik. Vårt bekväma, prisvärda och flexibla program gör det möjligt för sjuksköterskor att växa sin vårdkarriär samtidigt som de utökar de värderingar som ledde till att de gick in på sjuksköterskeområdet. Genom våra åtta grundläggande sjuksköterskekurser blir studenter på Carlow mer medvetna om sig själva som människor och elever som uppmuntras att tänka klart och kreativt.

Det CCNE-ackrediterade RN-BSN-programmet är känt för att utexaminera kvalitetssjuksköterskor som kan leda inom sina valda specialområden. Vår lyhörda fakultet bryr sig djupt om studenter och arbetar hårt för att säkerställa att vårt program kan hjälpa dem att nå sina mål. Med hjälp av fakultetsrådgivare på programnivå förbereder sig studenterna för att få ledarskapstjänster som sjuksköterska eller fortsätta forskarstudier i vårt RN-BSN till MSN accelererade alternativprogram.

Carlow erbjuder en undervisningsrabatt på 10 procent för sjuksköterskor som arbetar inom sjukvården vid många institutioner, inklusive University of Pittsburgh Medical Center, Allegheny Health Network, Excela Health och Heritage Valley HealthCare Systems.

Genom en omfattande läroplan med rötter i evidensbaserad praktik, informatik och samarbetskommunikation för leverans av säker vård av hög kvalitet, kommer studenterna att ta sig ur RN-BSN-programmet fullt förberedda för att ge medkännande, etisk patientvård.

Programmet är asynkront, 100 procent online och kräver begränsade kliniska praktiktimmar. Ta examen på så få som 11 månader och börja göra skillnad i omvårdnadsvärlden.

Om skolan

Frågor