Keystone logo
Carlow University Online Kandidatexamen i andningsvård
Carlow University Online

Kandidatexamen i andningsvård

Online USA

18 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

Få färdigheterna att vara en etisk och kompetent ledare inom området andningsterapi med Carlow University Respiratory Therapy Degree Completion Program. Den 100 procent online graden erbjuds i ett asynkront format, utformat för att ge flexibilitet till dem som arbetar heltid som andningsterapeuter samtidigt som de får omfattande, avancerad utbildning för karriäravancemang. Inget fältarbete krävs för Carlow-examensprogrammet.

Registrerade och certifierade andningsterapeuter som har tagit examen från ackrediterade associerade utbildningar lär sig ledaregenskaper tillsammans med avancerade tekniker som behövs för att gå in i avancerade roller inom området. Många skolor kräver en RRT-legitimation för antagning, vilket utelämnar tusentals certifierade andningsterapeuter som vill utöva ledarskapsmöjligheter genom en kandidatexamen i andningsvård.

Vår lyhörda fakultet guidar studenter genom kurserna, med fokus på etik och barmhärtighetsprinciper och avancerade andningsvårdstekniker som förbereder eleverna för långsiktig karriärframgång. På så få som 18 månader tar studenterna examen med en kandidatexamen och är redo att tillämpa etiska förhållningssätt baserade på värderingarna av Barmhärtighet på sina arbetsplatser som förberedda och kunniga yrkesmän.

Om skolan

Frågor