Keystone logo
Cardiff University BSc Medicinal Kemi
Cardiff University

BSc Medicinal Kemi

Cardiff, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På Campus

* för utlandet | för hemår två och tre: £9 250 / år ett: £ 9 000

Introduktion

Denna treåriga kurs ger en bred introduktion till huvudområdena kemi under det första året och under de efterföljande åren specialiserar sig på kemi och överförbara färdigheter som behövs inom läkemedelsindustrin. Under dina studier kommer du att tillbringa många timmar i våra labb för att få praktisk erfarenhet av teknikerna för drogsyntes och testning och utveckla dina forsknings-, matematiska och beräkningsfärdigheter. Du får också lära dig om ledarskap, ledning och projektplanering. Det sista året får du möjlighet att specialisera dig inom ett område som är intressant eller viktigt för dig genom ett originellt projekt.

Varför studera kursen

Medicinal Chemistry är en framåtblickande examenskurs som tar hänsyn till framtidens problem, länkar till industrin och sträcker sig bortom labbet för att täcka områden som affärer, marknadsföring och hållbarhet.

Framtidssäker utbildning

En framåtblickande kurs som ger framtidssäker utbildning för ett brett spektrum av karriärer.

Få färdigheter samhällets behov

Studera viktiga ämnen som att skapa vacciner för nuvarande och framtida pandemier, och att skapa hållbara läkemedel som är snälla mot planeten och överkomliga för alla.

Learn Beyond the Lab

Gå bortom labbet in i områden som projektledning, affärer, marknadsföring, ekonomi, drift, strategi, hållbarhet, ledarskap och mer.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Om skolan

Chat with students

Frågor