Keystone logo
Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Introduktion

Som en icke-statlig affärsorganisation med säte i Edmonton, Alberta, Kanada, har vi haft turen att uppleva tillväxten och välståndet i vår fantastiska provins och land. Vi har tillhandahållit vår expertis inom utbildning och konsultation i Kanada, USA och runt om i världen. Våra lärare är registrerade i sina respektive hälsodiscipliner och behåller sina yrkeskrav.

Vi arbetar med industrin, ideella grupper och många allierade vårdgivare som krävs för att behålla sin professionella fortbildning.

Våra program levereras privat för våra kunder på deras platser. Vi erbjuder också enskild privatundervisning och små klasser på 5 eller mindre med flexibla timmar, och den minskade stressen att arbeta i en stor klass.

En av våra unika roller är leveransen av National Association of EMTs utbildningserbjudanden i kurser för trauma, medicinska och taktiska certifikat. I själva verket hade Greg Clarkes, vår president, varit volontär som kanadensisk samordnare för NAEMT: s PHTLS, AMLS och EPC-kursen från slutet av 1990-talet fram till 2015. Han tilldelades också Mary-Ann Tally Award för EMT-instruktören för år från NAEMT. Detta prestigefyllda pris har aldrig tilldelats en kanadensisk EMS-utbildare förut!

Platser

  • 91 Avenue Northwest,4720, T6B 2L1, Edmonton

Frågor