Keystone logo
Camelot College

Camelot College

Camelot College

Introduktion

Camelot College grundades av Ronnie L. Williams den 1 maj 1986 av sin uppriktiga önskan att erbjuda utbildning och karriärutbildning för arbetslösa och underarbetade människor inom affärs- och medicinsk industri.

Camelot College 's första lektioner började den 12 maj 1986 i Baton Rouge, Louisiana vid 2618 Wooddale Boulevard (Windsor Courts Office Plaza - tidigare Bellemont Office Park) genom ett klassrumsutbildningsavtal med Job Training Partnership Administration. De licensierades av Louisiana State Department of Education den 28 augusti 1986. Sedan dess har högskolan, genom sin betoning på utbildningsförmåga och arbetsplacering, utbildat och placerat många akademiker i jobb i East Baton Rouge Parish och omgivande områden. . Camelot College är för närvarande ett ackrediterat företag med South Central Better Business Bureau och har varit sedan 1995.

Camelot College fortsätter sin tonvikt på utbildningsförmåga och arbetsplatser och är etablerad som en viktig post-sekundär institution i södra regionen.

Platser

  • Baton Rouge

    Wooddale Boulevard,2618, 70805, Baton Rouge

    Frågor