Keystone logo
Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Introduktion

Cabarrus College Of Health Sciences erbjuder progressiv, exemplifierande hälsoundervisning.

Cabarrus College Of Health Sciences det bästa lilla högskolan i North Carolina 2016 och har utvecklats från en liten vårdskola till en robust utbildningsinstitution som erbjuder examen i sju hälsovetenskapliga discipliner. Från ettåriga examensbevis till associerade, kandidatexamen och magisterexamen - inklusive deltids- och online-alternativ - erbjuder vi ett alternativ som passar våra behov, oavsett om du är nyvårdad eller redan anställd och vill utveckla din karriär.

På vårt toppmoderna campus, beläget på Atrium Health Cabarrus, lär du dig i en uppslukande, professionell vårdmiljö som förkroppsligar excellens och ger oöverträffad verklig klinisk erfarenhet. Du lär dig av expertfakulteter som tillhandahåller individuell instruktion och är engagerade i att hjälpa dig att lyckas när du är här och efter att du har examen.

Våra studenter har 90+ procents godkännande av licensiering och certifiering, långt över statliga och nationella medelvärden, och 96 procent arbetar inom hälso- och sjukvård inom sex månader efter examen.

Platser

  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Frågor