Keystone logo
Brunel University London Global folkhälsa och social rättvisa MSc Online
Brunel University London

Global folkhälsa och social rättvisa MSc Online

Online

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 135 *

Distansutbildning

* SEA-länder, Indien, Afrika avgifter: £6 000

Introduktion

Brunels MSc Global Public Health and Social Justice (online) har utformats för att hjälpa ambitiösa proffs att få avancerade färdigheter och kompetenser inom global folkhälsa och social rättvisa. Kursen hjälper dig att förvärva ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att förstå och lösa samtida utmaningar från folkhälsa och social rättvisa ur ett globalt perspektiv. Du kommer att få avancerad kunskap om relaterade områden, inklusive global folkhälsopolitik, politik, sociologi, epidemiologi, hälsoekonomi och forskningskunskaper.

Denna helt onlinekurs har ett aktivt lärande och forskningsstyrt tillvägagångssätt och ger dig möjlighet att studera med Brunel var som helst i världen.

Om Brunel University London

Brunel University London tar sitt namn från en av Storbritanniens mest inflytelserika ingenjörer, Isambard Kingdom Brunel. Våra alumner fortsätter att följa i hans fotspår inom anläggningsteknik, liksom att arbeta inom tillverknings-, service- och regeringssektorn globalt. Brunels 'International Outlook' erkänns som en av de bästa i världen, rankad 28: a i 2021 Times Higher Education World University Rankings, och vi är dedikerade till att hjälpa dig att utveckla de akademiska och personliga färdigheter som behövs för framgång i den verkliga världen.

  • 72% världsledande / internationellt utmärkt forskningsresultat.
  • Topp 40 forskningsintensiva universitet, 58:e globalt Times Higher Education Impact Rankings 2022.
  • 4:a i Storbritannien för International Outlook, Times Higher Education World University Rankings.
  • Studera när som helst, var som helst med 100 % onlinegrader.

Studera online

Att studera online ger dig möjlighet att tjäna en internationellt erkänd brittisk magisterexamen utan att lämna ditt hem. Du är inte skyldig att delta på campusföreläsningar, vilket innebär att du kan titta på dem på onlineplattformen vid tidpunkter som fungerar för dig. Under dina studier har du tillgång till:

  • Engagerande studiematerial: Dina resurser kommer att omfatta videoföreläsningar, fallstudier, klassforum och podcaster.
  • Stöd och vägledning: Din dedikerade programhandledare kommer att vägleda din akademiska utveckling från dag ett.
  • Ditt virtuella campus: Studera från vilken plats som helst och bygg kontakter med likasinnade proffs över hela världen.
  • Öppet bibliotek: Onlinestudenter kommer att ha full tillgång till Brunels omfattande digitala bibliotek för böcker, artiklar och elektroniska resurser.

Genom att studera din examen online kommer du att gå med i ett nätverk av studenter och yrkesverksamma runt om i världen, lära dig och ansluta för att berika deras liv och ta nästa positiva steg mot att belöna karriärer.

Studenter kommer också att ha tillgång till Brunels Professional Development Center (PDC). Professional Development Center ökar elevernas anställningsbarhet genom att hjälpa dem att utveckla de färdigheter och erfarenheter som behövs för att sticka ut på den internationella arbetsmarknaden och förbereda sig för en effektfull karriär.

Nyligen röstade av studenter som den 5: e bästa karriärtjänsten i landet, har Brunels professionella utvecklingscenter fått respekt för sin erfarna personal och exceptionellt karriärstöd. Brunels PDC-team guider eleverna genom att utveckla och nå professionella mål och hjälper till att skriva effektiva applikationer och förbereda studenter för intervjuer. Varje år samordnar teamet karriärmässor och branschspecifika evenemang för studenter att träffas och nätverk med potentiella arbetsgivare inom sitt valda område.

Varaktighet

1 års heltid, 2 år på deltid

Antagningar

Om skolan

Frågor