Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Introduktion

Brunels 5-åriga MBBS gör det möjligt för dig att ta examen med de medicinska kunskaper och professionella färdigheter du behöver som ny läkare, redo för vidareutbildning i Storbritannien eller utomlands.

Det finns 120 platser tillgängliga för internationella studenter för inträde i september 2023

Brunel Medical School delar ut ett antal medicinstipendier

Ditt lärande på Brunel kommer att vara teambaserat, teknikdrivet och patientfokuserat och förbereda dig för framtidens medicinska praktik. Teambaserat lärande (TBL) är det huvudsakliga undervisningssättet under de första åren. Detta är en omvänd klassrumsmetod med tonvikt på frekvent övervakning av lärande och på interaktivt lagarbete.

Från din allra första termin kommer du att lära dig om patientvård från övervakade interaktioner med riktiga patienter, genom regelbundna placeringar i allmänmedicinska operationer.

I årskurs 3 börjar du dina kliniska placeringar på sjukhus; beläget i västra Greater London och sydöstra England.

Skolan syftar till att omvandla medicinsk utbildning och vårdpraxis genom utbildning, forskning i kombination med multidisciplinärt samhällsengagemang. Brunel medicinska akademiker kommer att ta hand om sina patienter och samhällen med vänlighet, professionalism och lagarbete.

Från september 2021 är vi glada över att introducera en 5-årig grundexamen i medicin som leder till utmärkelsen Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Den nya Brunel Medical School är en del av College of Health and Life Sciences. Vår 5-åriga MBBS i medicin är öppen för studenter utanför Storbritannien och EU. Så snart som möjligt kommer vi att diskutera med Health Education England och Office for Students, för att göra det möjligt för oss att erbjuda vår medicinexamen till studenter från Storbritannien och EU (som ska bekräftas) inom en snar framtid.

Varför studera medicin på Brunel?

Kliniska placeringar som spänner över London och sydöstra England

 • Under dina medicinska studier på Brunel kommer du att genomföra ett brett utbud av kliniska placeringar. Här kommer du inte bara att observera utan du kommer att ha möjlighet att tillämpa din kliniska kunskap i verkliga kliniska situationer.

Stipendier

 • Brunel Medical School kommer att dela ut 10 stipendier specifikt för MBBS Medicine för inträde 2021/22. För information, besök stipendiets webbsida.

Fokus på samhällsmedicin

 • En spännande del av vår MBBS i medicin är hur du kommer att tillämpa din kliniska kunskap i våra lokala samhällen. Du kommer att titta på den "stora bilden" genom att lära dig hur du säkerställer god hälsa för alla, inte bara hälsan för en patient. Denna värdefulla erfarenhet som vunnits lokalt kan användas för att gynna samhällen runt om i världen.

Lär dig medicinens vetenskap och "konst".

 • Här på Brunel undervisar vi inte vetenskap isolerat, du måste veta varför du lär dig. Du kommer att lära dig allt om medicinvetenskapen – hur läkare använder aktuell vetenskaplig forskning för att underlätta beslutsfattande. Du kommer också att lära dig medicinens "konst" - hur evidensbaserad medicin tillämpas på varje patient du kommer att träffa.

Förbered dig för "världsmedicin".

 • Vi kommer att tillhandahålla specialistråd, stöd och vägledning för dem som vill ta USMLE eller MCCEE .
 • Du kommer att lära dig om 2000-talets utmaningar som vi står inför, dess inverkan på hälsan och hur detta relaterar till praktiken att ta hand om patienter. Du kommer att upptäcka betydelsen av förebyggande, folkhälsa, rehabilitering och andra aspekter av klinisk medicin på global skala. Vi förbereder dig för att utöva medicin inte bara i Storbritannien och ditt hemland utan också på världsomspännande nivå.
 • Den utvecklade "digitala" världen - Genom vår innovativa läroplan kommer du att uppleva en rad olika tekniker, t.ex artificiell intelligens, robotik, virtuell verklighet och att leverera virtuella konsultationer.
 • Utvecklingsvärlden – Du kommer att utbildas i att utöva medicin genom att överväga patientens tecken och symtom utan många aspekter av modern teknik. I vissa fall utan el!

En primär medicinsk examen

 • En brittisk medicinsk examen är erkänd över hela världen. Du kommer att ta examen med en primär medicinsk kvalifikation, som ger dig en provisorisk registrering hos GMC och licens att praktisera i grundår 1 / residency år 1-tjänster.

Var en del av vårt internationella samfund

 • Världens studenter kallar Brunel hem, något vi är oerhört stolta över. Faktum är att det finns 150 av världens länder representerade på Brunel, vilket ger dig möjligheten att leva och studera som en del av en mångfaldig, global gemenskap.

Garanterat studentboende på vårt campus i västra London

 • Vi har över 4 500 moderna, bekväma och säkra rum med en rad olika boendealternativ på campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"Vi är stolta över vår medicinska skola i världsklass på Brunel som syftar till att förbereda dig för 2000-talets medicin i en rad olika kliniska och samhälleliga miljöer. I synnerhet kommer vi att bygga in kunskap och förståelse för integrerade vårdsystem där både fysisk och psykisk hälsovård i allt större utsträckning tillhandahålls i samhället, med stöd av framsteg inom digital teknik. Vi kommer att producera läkare med kunskap, färdigheter, flexibilitet och patientcentrerat fokus för att utöva medicin runt om i världen."

Professor Paul Hellewell

Prorektor och dekanus, College of Health and Life Sciences

Platser

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Frågor