Keystone logo
Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Introduktion

Som en av landets ledande skolor för hälso- och rehabiliteringsvetenskap kombinerar Sargent enastående lärare, utmanande akademiska läroplaner och toppmoderna faciliteter för att ge rigorös utbildning och exemplifierande kliniska erfarenheter. Vårt tvärvetenskapliga tillvägagångssätt rymmer alla våra kliniska program under ett tak; denna miljö återspeglar vårdens framtid och främjar en djup uppskattning av arbetet inom yrkena.

Hem för mer än 1300 studenter på grundnivå och 450 doktorander, erbjuder Sargent en sammansvetsad liten college-miljö i ett stort, mångsidigt forskningsuniversitet. Professorer är stödjande och tillgängliga och har en äkta koppling till sina elever. Sargent fakultet inkluderar några av landets mest respekterade ledare inom hälsa och rehabilitering.

Boston University College of Health and Rehabilitation Sciences: Sargent College har som uppdrag att främja, bevara, sprida och tillämpa kunskaper inom hälso- och rehabiliteringsvetenskapen. BU Sargent College strävar efter att skapa en miljö som främjar kritiskt och innovativt tänkande för att tjäna samhällets hälsovårdsbehov bäst.

En examen från Sargent College förbereder studenterna för en mängd givande och efterfrågade karriärer. US Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook rankar Sargent-karriärer bland dem som har den högsta tillväxtpotentialen för alla spårade yrken.

Vårdområdet är dynamiskt, mångsidigt och växer snabbt - och det är också möjligheterna för eftertraktade vårdpersonal.

På Sargent har du fördelen av att studera vid en ledande internationell forskningsinstitution med topprankade program. På alla fyra avdelningarna förbereder vi eleverna på sätt som få andra skolor kan.

Sargent's Interprofessional Education (IPE) Program uppmuntrar studenter över olika avdelningar att förstå olika vårdyrken och utveckla de färdigheter de behöver för att utmärka sig i team.

Platser

  • Boston

    Commonwealth Avenue,635, 02215, Boston

    Frågor