Befälhavare nutrition och diet praxis
Bond University
Nyckelinformation
Campus läge
Bond University, Queensland, Australia, Australien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
INGÅNGSKRAV
Den minsta akademiska krav är en grundexamen i hälsovetenskap eller annan relaterad examen med minst två biokemi ämnen på andra året nivå där första året kemi är en förutsättning för dessa ämnen och två fysiologi ämnen även på andra året nivå.
Stödberättigande grundutbildningsprogram vid Bond University:
- ungkarl av biomedicinsk vetenskap
- Bachelor of Motion och idrottsvetenskap
PROGRAM BESKRIVNING
Master of Nutrition och Dietetic Practice är en australisk kvalifikationer (AQF) Nivå 9 Masterprogram (Extended) dietistprogrammet. Den sätter en tydlig betoning på att utveckla evidensbaserade utövare med omfattande deltagande i dietist praxis i olika sammanhang, både lokalt och utomlands, samt besitter forskningserfarenhet.
Du kommer att ha möjlighet att utveckla specialistkompetens i samband med utövandet av näring och dietetik genom omfattande praxis placeringar professionella.
En unik egenskap hos detta program är fullbordandet av en internationell placering. Denna erfarenhet utvecklar dina kunskaper inom internationell nutrition och diet praxis, inklusive utveckling av kulturell kompetens. Du kommer att få ett globalt perspektiv av effekterna av olika kulturella, politiska, ekonomiska och fysiska miljöer på näring och diet frågor som du kan integrera i din yrkesutövning.
Du kommer också att delta i projekt och möjligheter som fokuserar på entreprenörskap praxis näring och dietetik att utveckla ledarskap, förvaltning, media och marknadsföring.
PROGRAM STRUKTUR
Du måste fylla i alla av följande ämnen:
Termin 1
- Nutrition och livsmedelsvetenskap
- Nutrition Bedömning och Diagnos
- Nutrition kommunikation och beteende
- Näringsfrågor och prioriteringar
Termin 2
- Kliniska Dietetics A
- Food service Dietetics
- Kost och kroniska sjukdomar Hantering
- Public Health Nutrition Practice
Termin 3
- Kliniska Dietetics B
- Evidensbaserad praktik för vårdpersonal
- Professionell VFU - gemenskapen och folkhälsonutrition
- Professionell VFU - Individuell Case Management A
Termin 4
- Health Research Design och planering
- Professionell VFU - mat Service Management
- Professionell VFU - Individuell Case Management B
- Sports nutrition
Termin 5
- Förvaltning och ledarskap för Nutrition Professionals
- Nutrition Research Praktik A *
Termin 6
- Nutrition Research Praktik B *
- International Nutrition Practice
PROFESSIONELLA RESULTAT
Master of Nutrition och Dietetic Practice programmet har utformats för att producera närings yrkesverksamma som är utrustade med en unik uppsättning av kunskaper, färdigheter och erfarenhet av forskning och praktik. Utexaminerade av programmet kommer att kunna tillämpa sina kunskaper och erfarenheter inom en rad områden, inklusive kliniska dietetik, privat praktik, mat Service Management, folkhälsonutrition, företagshälsovård och friskvård, sport nutrition, livsmedelsindustrin, näring i barnomsorgen , skolor och äldre omsorg, samt forskning.
Yrkesmässigt erkännande
Universitetet har inlett ackrediteringsprocessen med Dietitiansanslutningen of Australia (DAA), som inbegriper att en ackreditering granskningsrapport till DAA. Fullständig information om de olika stegen i DAA ackrediteringsprocessen finns på www.daa.asn.au.
- Universitet och erkännande av kvalifikationer
- Ackreditering av dietprogram
- Handbok för ackreditering av dietprogram.
Alla förfrågningar om utvecklingen av programmets ackreditering översyn bör riktas till universitetets Dietetic programansvarig. * 30 poängs ämne.