Keystone logo
© BIMM University
BCNH College of Nutrition & Health

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH College of Nutrition & Health

Introduktion

BCNH är etablerat för över 17 år sedan och är känt för sin akademiska och kliniska kvalitet, med en bevisbaserad kursplan som levereras av högt respekterade lärare, experter på deras område.

Flexibel lärande

Alla BCNH-kurser är utformade med flexibilitet i åtanke. De flesta av våra elever kompletterar sina studier tillsammans med arbets- eller familjeåtaganden. Därför använder vi den senaste tekniken för att hjälpa våra studenter att studera vid en tidpunkt som är bekväm för dem. Studenter kan välja att delta i klasserna personligen, gå live online eller titta på inspelningar i sin egen tid.

Brooke Cagle / Unsplash

three people sitting in front of table laughing together

ackrediteringar

Eftersom både Diploma i näringsterapi och BSc (Hons) i näringsterapi är ackrediterad av NTEC, kan våra kandidater ansöka om snabb inresa till det professionella register som hålls av det kompletterande och naturliga hälsovårdsrådet (CNHC) som stöds av avdelningen av hälsa.

Akademisk excellens

Vid BCNH är vi passionerade att ge våra studenter den mest grundliga träningen för att bli utmärkta näringsexperter.

Vi undervisar evidensbaserad funktionell medicin, så våra studenter är bättre rustade att utvärdera publicerade forskningshandlingar. Vi bygger dina forskningsfärdigheter från år 1 och börjar med att hitta och läsa forskning och kulminera senare år med förmåga att kritiskt utvärdera studier.

Våra föreläsare är experter på deras område och du kommer att bli lärd om den senaste forskningen och utvecklingen inom näringsterapi.

"Mekanismer" - alla våra studenter och akademiker associerar BCNH med mekanismer!

I huvudsak handlar det om att förstå "varför" eller "hur" mat eller näringsämnen kan vara till nytta eller skadliga för din klient genom att förstå de fysiologiska processer som den kan påverka i kroppen. Att känna till dina mekanismer är verkligen viktigt för att bli seriöst av både dina kunder och andra hälsovårdspersonal.

Omfattande träning - våra kurser ger omfattande täckning av nutritionell terapiforskning och läroplanen uppdateras varje år (till exempel har nyligen tillagt en grundlig undersökning av tarmmikrofloran och dess inflytande på hälsa och fördelarna / begränsningarna av genetisk testning för näringsterapi )

Platser

  • London

    17-18, Barkat House, 116 -118 Finchley Road, Londo, NW3 5HT, London

Frågor