Keystone logo
Baylor College Of Medicine Läkarassistentprogram
Baylor College Of Medicine

Läkarassistentprogram

Houston, Amerikas förenta stater

0 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vårt program rankas först i Texas och tredje i landet av US News & World Report. Vi erbjuder:

Mångfalden av kliniska miljöer i Texas Medical Center - världens största medicinska komplex - säkerställer att du har möjlighet att utforska hela utbudet av övningsalternativ som är öppna för PA.

Fakulteten som är ledare för sitt yrke och dedikerade till din framgång. Vår fakultet omfattar erfarna lärare, kända forskare och kliniker i aktiv praktik inom specialiteterna akutmedicin, internmedicin, familjemedicin, pediatrik, kirurgi och obstetrik och gynekologi.

Läroplan som utnyttjar alla Baylor College Of Medicine resurser, som inkluderar ett av de största biomedicinska forskningsföretagen i landet och en högst rankad School of Medicine, Graduate School of Biomedical Sciences och Doctor of Nursing Practice-Nurse Anesthesia program samt National School of Tropical Medicine.

Tvärvetenskaplig utbildning med studenter och lärare från Baylor College Of Medicine berömda School of Medicine och den andra School of Health Professions och omvårdnad, socialt arbete och farmaceutstudenter från ledande program i och runt Texas Medical Center.

Ett serviceinlärningskrav som ger studenterna tidig exponering för underbetjänade medlemmar i Houston-samhället och de sociala och medicinska frågor som besvärar språkligt isolerade individer.

Omfattande akademiska och supporttjänster som hjälper dig att lyckas i varje steg av din utbildning.

Programmet erbjuder omfattande stöd för studentengagemang i deras yrkesverksamhet med en fortlöpande rekord av studenter som fyller ledarroller i den nationella studenthögskolan på de högsta nivåerna upprepade gånger.

Vårt programuppdrag är att utbilda läkarmottagare som kommer att ge utmärkt hälso- och sjukvård till individer och samhällen i ett brett spektrum av miljöer. Kärnvärdena som omfattas av programmets fakultet inkluderar ärlighet, integritet, självmotivation, flexibilitet, livslångt lärande, reflekterande övning, lagarbete och primär oro för patientens välbefinnande.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Kandidat i Läkarassistentstudier
    • Greenville, Amerikas förenta stater
  • Civilingenjör i Läkarassistentstudier
    • Greenville, Amerikas förenta stater
  • Associate of Applied Science in Medical Assistant
    • Lewiston, Amerikas förenta stater