Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Introduktion

Baylor College Of Medicine är ett hälsovetenskapligt universitet som skapar kunskap och tillämpar vetenskap och upptäckter på vidareutbildning, hälso- och sjukvård och samhällstjänst lokalt och globalt.

Baylor College Of Medicine är ett hälsovetenskapligt universitet med ett arv av excellens och en vision för att förbättra hälsan genom vetenskap, stipendium och innovation.

Vi har antagit de kärnvärden som vi beaktar i allt vi gör på högskolan. Dessa värden är respekt, integritet, innovation, lagarbete och excellens. I var och en av våra fyra skolor - School of Medicine, Graduate School of Biomedical Sciences, School of Health Professions och National School of Tropical Medicine, införlivar vi dessa värden, som vi gör i våra uppdragsområden för forskning, patientvård, utbildning och samhällstjänst.

Det krävs talanger och flitiga ansträngningar från vårt akademiska ledarskap, lärare, personal och praktikanter för att upprätthålla den excellens vi befaller. Jag ser det här arbetet varje dag av alla omkring mig. Baylor College Of Medicine är en exceptionell plats.

Baylor College Of Medicine rankas konsekvent som det bästa valet för medicinska studenter, doktorander och hälsovårdsstudenter.

Platser

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Frågor