Keystone logo
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Introduktion

Kiropraktik är den största naturliga vårdyrke i världen. Nu är etablerade i över 70 länder, Har denna snabbt växande disciplin 90.000 utbildad vid ackrediterade högskolor / universitet, främst i Nordamerika och anglosaxiska länder.

Kiropraktik är en primär kontaktperson vårdyrke som är väl etablerat i ett antal länder runt om i världen. Kiropraktik fokuserar på förhållandet mellan kroppens struktur - främst ryggraden - och det fungerar, som regleras av nervsystemet.

Kiropraktorer erbjuder en metod, som använder varken droger eller kirurgi, utan fokuserar på att ge justeringar av ryggraden med målet att korrigera funktionella problem och stödja kroppens naturliga förmåga att läka sig själv.

Den Barcelona College of Chiropractic:

Undervisar vetenskap, konst och filosofi kiropraktik, Är världens första tvåspråkiga College of Chiropractic, Är internationell, Är elevcentrerad, Genomför processen mot ackreditering, Ligger på campus, och ger dig tillgång till en Master i Chiropractic från, Spaniens ledande universitet (Universitat Pompeu Fabra), Är baserat i centrum av en vacker medelhavsstad. Barcelona och kiropraktik ...

Vilken vacker kombination!

Platser

  • Barcelona College of Chiropractic - BCC C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain idEC Building, 4th floor, 08008, Barcelona

Frågor