Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Introduktion

70511_2Q6A1170.JPG

BAU International University, Batumi, är ett nyetablerat läraruniversitet i Georgien, där det tredubbla uppdraget för utbildning och forskning genomförs framgångsrikt av högutbildad akademisk personal, senaste teknik, laboratorier och klassrum. Amerikansk utbildningsprogram uppfyller internationella standarder och genomförs av såväl utländska som georgiska professorer inbjudna från olika utbildningsinstitutioner. Universitetet ligger i samma område där sjukhuset "Medina" är beläget. Detta gör att vi kan erbjuda den bästa utbildningen för medicinstudenterna, eftersom de får klinisk erfarenhet från det första året av sin utbildning. BAU International University, Batumi, är ett universitet inom BAU Global Network, som består av 9 universitet, 16 kontaktkontor och 3 språkskolor spridda i 9 länder över 4 kontinenter. Detta ger en utmärkt möjlighet för våra studenter att berika sin kunskap och erfarenhet av ledande medicinska och utbildningsanläggningar på global nivå.

70514_2Q6A0986.JPG

Varför BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi är ett universitet inom BAU Global Network som består av högskolor över hela världen. Således har våra studenter unika möjligheter att utöka sin kunskap och erfarenhet på global nivå.
 2. BAU International University, Batumi ligger i samma område där sjukhuset "Medina". Detta gör att vi kan erbjuda den bästa utbildningen för medicinstudenterna, eftersom de får klinisk erfarenhet från det första året av sin utbildning.
 3. Amerikansk utbildningsprogram motsvarar internationella standarder, varar i sex år och genomförs på engelska. Under studierna kommer studenterna också att ta USMLE (USA: s medicinska licensintyg). Programmet är internationellt ackrediterat av WFME.
 4. BAU International University, Batumi, är den enda universty i Georgien som erbjuder cadaver dissektion i anatomi.
 5. Professorer inbjudna från Bahcesehir (Istanbul) University och en ansluten klinik Medical Park samt från olika georgiska universitet leder undervisningen på BAU International University, Batumi. Dessutom är universitetet periodiskt värd för kända läkare från Turkiet som håller offentliga föreläsningar för studenter.
 6. BAU International University, Batumi i sig är en modern anläggning som har den senaste tekniken, laboratorier och klassrum.
 7. Universitetsstuderande har tillgång till ett fysiskt bibliotek inom universitetsbyggnaden och också till ett av de rikaste elektroniska biblioteken i världen, Bahcesehir University Istanbul Library.
 8. Universitetet har en mångkulturell miljö som gör det möjligt för våra studenter att träffa vänner och framtida kollegor med olika kultur, traditioner och bakgrund som kommer från olika delar av världen.
 9. Universitetet ligger i en av de vackraste städerna i Georgien, Batumi, som är ett populärt turistmål vid Svarta havet. Samtidigt som de bor och lär sig i Batumi kan studenterna också dra nytta av en säker miljö och överkomliga priser som skapar en mer attraktiv miljö för studenter.
70515_2Q6A0598.JPG

Mission och Vision

Uppdrag

Uppgiften för LLC ”BAU International University, Batumi” är utbildningspolitik av internationella standarder, beredning av högt kvalificerad personal, med vetenskaplig vision och utrustad med kunskap om innovativ teknik och liberala värderingar, som kommer att vara konkurrenskraftiga både på lokala och internationella marknader.

UNIVERSITETENS MISSIONBASERADE MÅL är:

 • leverera och utveckla de högre utbildningsprogrammen;
 • utbilda och utbilda högt kvalificerade mänskliga resurser för att vara konkurrenskraftiga på den internationella arbetsmarknaden;
 • stödja integrationen av utbildningsuniversitetet i det internationella utbildnings- och vetenskapssamhället;
 • utveckla och genomföra gemensamma utbildningsprogram och vetenskapliga forskningsprojekt med de georgiska och internationella universiteten;
 • säkerställa akademisk frihet för professorer och lärare;
 • etablera studentinriktad miljö på universitetet för lärande och forskningsaktiviteter.

UNIVERSITETENS HOVEDMÅL ÄR FÖLJANDE:

 • ständig förbättring av utbildningsprogrammen och innovativ utveckling av utbildningsprocessen;
 • beaktande av potentiella arbetsgivares intressen;
 • maximalt stöd till studenter för att bli professionella;
 • hjälp med att införa ny kunskap och vetenskaplig forskning;
 • utveckling av internationellt vetenskapligt samarbete;
 • främjande av studenternas rörlighet;
 • bistånd vid utveckling och genomförande av internationella vetenskapliga forskningsprojekt;
 • stöd av professorer i professionell utveckling
70513_2Q6A1286.JPG

Syn

Det pedagogiska universitetet LLC ” BAU International University Batumi ” stöder global vision som ligger utanför politiska och kulturella gränser och respekterar mänsklighetens värdighet, universella rättigheter och frihet, oavsett kön, ras, hudfärg, bekännelse och religion.

Att arbeta och uppfylla förenade utbildningsprogram och vetenskapliga forskningsprojekt med de georgiska och utländska universiteten, stimulerar integrationen av studenter och professorlärare i världsutbildningsvetenskapliga området.

Universitetets syfte är att tillhandahålla högkvalitativ utbildning och utveckling av en bred världssyn, som är basen för fred, välstånd och lycka

Platser

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Program

Frågor