Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Introduktion

Det finns många anledningar att bedriva en karriär som podiatrisk läkare. Det är en medicinsk / kirurgisk karriär som är både utmanande och givande. Med den åldrande befolkningen och den globala diabetesepidemin som sträcker sig genom USA kommer det att finnas en ökad efterfrågan på högkvalitativa podiatriska läkare i framtiden.

Det finns många anledningar att på allvar överväga Barry University School of Podiatric Medicine som dina studier. Beläget i vackra södra Florida är vårt program ackrediterat av rådet för pediatrisk medicinsk utbildning. Kommissionen ackrediterar vårt universitet för colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Vårt internationella fakultetsteam innehåller världsberömda experter inom medicinsk utbildning, idrottsmedicin och sårvård dubbel- och trippelbord.

Våra studenter undervisas i små grupper och har möjlighet att följa alternativ med dubbla examen. Faktum är att flera har examen med MBA genom vår Andreas School of Business. Det finns flera volontäralternativ tillgängliga för våra studenter i den olika södra Floridasamhället och många möjligheter att forska med lärare. Faktum är att många studenter har varit medförfattare till arbete i peer-reviewed tidskrifter. Yucatan Crippled Children's Project ger våra studenter möjlighet att hjälpa missgynnade samhällen utomlands.

Vid Barry University's School of Podiatric Medicine är vår kliniska utbildningserfarenhet oöverträffad. Studenter roterar genom åtta olika sjukhus och kliniker i hela Miami-området. De senaste tekniska innovationerna genomsyrar läroplanen, från föreläsningsfångsteknik och e-lärandeupplevelser under det första året till spårning av student-patient-interaktioner med "state of the art" -teknik i klinikerna.

Platser

  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Frågor