Keystone logo
백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Introduktion

Baek Seok-Won är rotad i Jesu Kristi evangelium och den nådiga förkunnelsen att ”sanningen kommer att göra dig fri”. (Johannes 8:32) Vår institution strävar efter att kultivera globala ledare med färdigheter, visdom och personlighet baserat på en kristen världsbild. 백석 연구소 har två universitet, Baekseok Culture University och Baekseok University och Baekseok College of Art.

Det ligger i Cheonan, en välmående och växande stad cirka 90 kilometer söder om Seoul. Det tar 35 minuter med KTX (höghastighetståg), drygt en timme med bil eller buss och lite mer med tunnelbana. Centrum ligger cirka 10 minuter från campus och har varuhus, teatrar, restauranger och andra bekvämligheter. Utanför staden finns ett lugnt landsbygdsområde med kullar, sjöar och vingårdar. Det finns historiska platser, museer, självständighetshallar, folkbyar och varma källor inom 30 till 40 minuter med bil från Baekseok University.

Beläget vid foten av ett lågt berg och omgivet av träd, erbjuder Baekseok University den ultimata kombinationen av samtida akademisk sofistikering i en orörd miljö. Det ständigt växande campus har inte bara många utmärkta program utan erbjuder också många bekvämligheter som ger både studenter och lärare nöjet att bli ett Baekseok-universitet.

Platser

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Sydkorea

    Frågor