Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Introduktion

Board of Regents definierar Augusta University som Georgiens hälso- / vetenskap / medicinska högskola. Och det är vi. Stolt. Vi är också ett dynamiskt, omfattande forskningsuniversitet som erbjuder mer än 150 studieområden över tio högskolor genom grundutbildning, forskarutbildning och professionella program.

Med platser i hela Augusta och på satellitcampus i Aten, Albany, Rom och Savannah har universitetets tio högskolor och skolor en verklig statlig genomslagskraft i Georgien.

Augusta University är för dem som vill lyckas. Det är för människor som vill göra skillnad, som vill ha en upplevelse som ger dem verktygen att vinna i livet. De sätter möjligheter först, längtar efter interaktion och ledarskap och vill gå sina egna vägar. De är den typ av människor som vill hjälpa andra som är intresserade av framväxande teknik och forntida filosofier och vill bli utmanade.

Som studerande kan du fokusera på vad som inspirerar dig. Vi hjälper eleverna att hitta sin väg och anpassa sina mål genom att förbereda dem för framgång. Från dag ett stöds studenter genom berikat lärande inom och utanför klassrummet. Den välavrundade utbildningen du får kommer att förbereda dig för en gränslös möjlighet.

Vi erbjuder över 80 forskarutbildningar i 10 skolor och högskolor. Våra program är utformade för att förbereda nästa generation ledare och främjar upptäckt, spetskompetens, tvärvetenskapliga studier, innovation, kommunikation och samarbete. Oavsett var du befinner dig på din akademiska resa väntar vårt samhälle på att du ska göra ditt märke.

Augusta University Campus Recreation ger Augusta University studenter, lärare och personal möjligheter att delta i fysiska och kulturella aktiviteter. Flera möjligheter över campus fördjupa studenter i verkliga upplevelser som växer nödvändiga ledarskapsförmåga och förmågor.

Platser

  • Augusta

    15th Street,1120, 30912, Augusta

    Frågor