Keystone logo
Arden UK BSc (Hons) Psykologi med rådgivning (BPS)
Arden UK

BSc (Hons) Psykologi med rådgivning (BPS)

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 27 750 *

Blandad

* £6,935 per nivå online, £9,250 per år i ett brittiskt studiecenter

Introduktion

Denna BPS-ackrediterade rådgivningsexamen är det perfekta valet om du vill studera psykologi och bedriva en karriär inom rådgivning eller ett relaterat område. När du har examen, du kommer att vara berättigad att anmäla dig till British Psychological Society: s oberoende väg till utbildning som rådgivare, ansöka om doktorsexamen i rådgivningspsykologi, och mer.

Under din examen, du studerar de viktigaste disciplinerna inom psykologi, såsom sociala, kognitiv, biologisk, och utvecklingspsykologi och forskningsmetoder. Vid sidan av detta, du täcker rådgivningsspecifika ämnen, inklusive rådgivningspsykologi, grundläggande rådgivningsfärdigheter, hälsa och psykologiskt välbefinnande, psykologisk bedömning, och hantera den terapeutiska processen.

Kursen tar ett modernt, personcentrerat tillvägagångssätt, hjälper dig att utveckla rätt verktyg och strategier för att framgångsrikt förbättra andras välbefinnande i din framtida roll. Vi ger våra psykologstudenter tillgång till ett omfattande och specialiserat stödsystem för att säkerställa att de lyckas, inklusive en-till-en-support från dina handledare och nätverksmöjligheter.

Om skolan

Frågor