Keystone logo
Alte University Doctor of Dentistry (Engelska) Program
Alte University

Doctor of Dentistry (Engelska) Program

Tbilisi, Georgien

5 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 4 500 *

På Campus

* internationella studenter

Introduktion

International School of Medicine erbjuder ett utbildningsprogram för tandvård i ett steg (engelska).

Programmet syftar till att ge studenterna djupa systemiska kunskaper och utveckla praktiska färdigheter genom de internationella principerna för tandläkarutbildning, att förvärva kliniska och forskningsmässiga färdigheter inom tandvårdsområdet och att förbereda relevant utbildning för pågående lärande och utveckling för att bli professionell.

Inlärningsprocessen, tillsammans med teoretisk undervisning, är inriktad på att utveckla praktiska färdigheter. Eleven utför praktiskt taget alla manipulationer på fantomen som tillhandahålls av programmet. Denna undervisningsmetod är säker. Studenten har möjlighet att utföra valfri manipulation eller procedur på fantomen flera gånger och sedan behandla patienten under överinseende av en professor eller föreläsare. Universitetet har en tandläkarmottagning vilket ger fler möjligheter till praktiskt arbete.

Dessutom samarbetar universitetet med flera tandvårdskliniker utrustade med modern tandteknik och högt kvalificerade tandläkare. Eftersom munhälsa är en integrerad del av den allmänna hälsan och munsjukdomar är korrelerade med systemiska sjukdomar, inkluderar programmet systemisk sjukdomsträning.

Universitetet samarbetar med multidisciplinära sjukhus för att lära studenter om systemiska sjukdomar i en klinisk miljö. Programmet fokuserar på utveckling av forskningskompetens så att akademiker kan arbeta och fortsätta sina studier inom både praktiska och vetenskapliga områden.

Den bästa kliniska upplevelsen i landet

Noterbart erbjuder Alte University den bästa kliniska upplevelsen i landet. Alte University är exklusiv partner till den största vårdgivaren i Georgia, Evex Group, som förenar upp till 100 sjukhus och kliniker runt om i landet och ger våra studenter exceptionella möjligheter att ha full klinisk erfarenhet under sina studier vid Alte University. Ett av de största sjukhusen från Evex Group, Ivane Bokeria University Hospital, är en ansluten klinik till Alte University, vilket innebär att våra studenter har sina kliniska ämnen på sjukhusets lokaler dagligen.

Tjänster: Mer än 20 tjänster och omfattande öppenvård är tillgängliga för patienter på IV. Bokeria universitetssjukhus: Akutvård, neurokirurgi, hjärtkirurgi, allmän kirurgi, kärlkirurgi, kardiologi, käkkirurgi, lever- och njurtransplantation, etc.

Ackreditering och internationellt erkännande

International Medical School och dess program är

Erkänd och godkänd av

  • World Federation for Medical Education (WFME)
  • National Medical Commission (NMC)
  • Världshälsoorganisationen (WHO)
  • Educational Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG)
  • Turkiets råd för högre utbildning
  • Ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning i Sudan

Medlemmar av

  • European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA)
  • Association of Medical Education in Europe (AMEE)

Antagningar

Läroplan

Karriärmöjligheter

Varför studera på Alte University

Om skolan

Frågor