Keystone logo
AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Introduktion

AdventHealth University är en sjunde dags adventistinstitution som specialiserar sig på vårdutbildning i en trosbekräftande miljö. Tjänsteorienterad och styrd av värdena om vård, excellens, andlighet och förvaltning försöker universitetet utveckla ledare som kommer att utöva vård som ett ministerium.

AdventHealth University är ledande inom hälso- och sjukvårdsutbildning, omvandlar vetenskapen och praktiken för vård av hela människan och utvecklar inflytelserika yrkesverksamma med ovanlig medkänsla.

AdventHealth University har en rik tradition associerad med den banbrytande sjukvården (1866) och utbildning (1872) reformrörelser som inleddes av den sjunde dagen adventistkyrkan. Kyrkan driver nu ett av världens största nätverk av vård- och utbildningsanläggningar.

Hälso- och sjukvårdssystemet utvidgar Kristi läkningstjänst till patienter på 173 sjukhus, 126 vårdhem och 294 kliniker runt om i världen. Universitetscampus ligger bredvid AdventHealth Orlando - en av de största medicinska anläggningarna i staten - och har under flera år drivit sjukhuset # 1 i Florida (US News & World Report).

Utbildningssystemet utvidgar Kristi undervisningsverksamhet till studenter vid 7579 skolor som betjänar över 1,8 miljoner studenter. AHU är en av 114 adventistkollegor och universitet som är verksamma över hela världen. Detta utbildningssystem representerar det största som drivs av alla protestantiska kristna valörer.

Platser

  • Orlando

    Winyah Drive,671, 32803, Orlando

    Frågor