Keystone logo
Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Introduktion

College of Nursing Australia ( ACN ) har åtagit sig att utveckla sjuksköterskans ledarskap för att förbättra vården. På vår högskola tror vi starkt att alla sjuksköterskor kan vara ledare oavsett deras anställningstitel eller yrkesnivå. Genom att sammanföra tusentals extraordinära sjuksköterskor från hela landet bygger vi en stark kollektiv röst för omvårdnad och ger respekt och erkännande som vårt yrke förtjänar.

Vi erbjuder möjligheter för våra medlemmar att forma våra ståndpunkter om viktiga aspekter av omvårdnad, äldrevård och vårdleverans till alla australier.

Som en utbildningsorganisation är vår forskarutbildning, fortlöpande yrkesutveckling (CPD) och utbildningar kända för att utrusta sjuksköterskor med ytterligare kunskap om deras valda specialitet och utvidga deras kliniska färdigheter. Vi är specialiserade på utbildning av sjuksköterskeledare, kurser och workshops. College of Nursing Australia utvecklar också skräddarsydda utbildningskurser för att möta organisatoriska utbildningsbehov.

Platser

  • 1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

Frågor