Keystone logo
Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Introduktion

En av de bästa tekniska skolorna i NJ, Advantage Career Institute Medical & Dental School i Central New Jersey, erbjuder olika program inom den efterfrågade medicinska och tandvårdssektorn. Vi erbjuder praktisk träning i vår fullt utrustade tandläkar- och medicinskassistentskola i New Jersey och erbjuder små klasser med individuella arbetsstationer för alla våra studenter.

Vi är en av de bästa tekniska skolorna i NJ, centralt beläget för din bekvämlighet. Vi ger alla våra studenter en toppmodern anläggning och erfarna professionella instruktörer. Målet med de primära träningsprogrammen vid vår medicinska och tandläkarassistentskola i New Jersey är att säkerställa att eleverna förvärvar de tand- och medicinska assistentfärdigheter de behöver, samt att visa kompetens inom en mängd olika medicinska och tandvårdsförfaranden och laboratorietekniker, inklusive Tandradiologi, flebotomi och EKG-certifiering.

Vår unika akademiska erfarenhet omfattar selektiv antagningspraxis, högkvalitativa och utmanande utbildningsprogram och ett omfattande karriärutvecklingsprogram, allt levererat i en vårdande och stödjande miljö.

Vi är engagerade i att ge våra studenter den bästa utbildningen och karriärutvecklingen som finns tillgänglig, varför vi inte bara slutar vid utbildning - vi erbjuder också fortsatt karriärassistans för alla våra akademiker genom vårt karriärassistansprogram.

Advantage Career Institute är ackrediterat av Middle States Association of Colleges and Schools och godkänt av New Jersey State Department of Education och New Jersey Department of Labor.

Platser

  • Eatontown

    Meridian Road,2, 07724, Eatontown

    Frågor