Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Introduktion

Som den första skolan som erbjuder professionell akupunktur och traditionell kinesisk medicin (TCM) i Alberta har Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine ledarskap inom området aldrig förändrats. Vi har upprepade gånger visat vårt ledarskap inom utbildning, forskning och innovation, och våra program är erkända i Kanada, USA (NCCAOM) och Kina.

Vårt mål är inte bara att lära ut akupunktur och TCM; istället är vårt mandat att tillhandahålla nödvändiga verktyg för att bli en mycket skicklig utövare som inte hindras av begränsningar.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine är en plats för personlig tillväxt och utveckling genom din utbildning och kollegor. Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine studentkropp är fylld med ett brett spektrum av kulturer och bakgrunder, vilket ger dig en chans att bygga värdefulla relationer och odla öppenhet. Vår personal är passionerad, förstår och värderar att bygga en relation med sina studenter.

Platser

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Frågor