Keystone logo
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland Bachelor's in Clinical & Pharmaceutical Management
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Bachelor's in Clinical & Pharmaceutical Management

Zurich, Schweiz

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3 940 / per year *

Distansutbildning

* Slutårskandidat

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Studenter är utrustade med användbara verktyg för att komma in på arbetsmarknaden och bidrar på ett effektivt sätt till organisationer inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Kliniska och farmaceutiska chefer ser till att deras anläggning arbetar med sin högsta potential genom övervakning av dag-till-dag förvaltningen. De måste utarbeta och genomföra Mål, politik och förfaranden för deras avdelningar och utbildad personal om förändringar. De hantera och utvärdera kvaliteten på arbetet i den administrativa samt kliniska arbetet och klinisk prövning, kontorister och professionell personal. De klarar aktiviteter och utbildningsinsatser för anställda. De skapa och hantera budgetar, övervaka rekrytering och organisera verksamheten med andra chefer.

Kandidatexamen med hedersbevis (valfritt) Studenter som vill ha en kandidatexamen med hedersbetygelser måste göra en avhandling efter avslutad BBA-studie och bli utbildad med BA.

Avhandlingens längd: 12000 ord (studenter får ha 10% mer eller mindre.) Varaktighet: 4-8 månader (genomsnitt 6 månader) Avgift: 2900 Euro (endast för ABMS Studenter som avslutat kandidatexamen).

ECTS: 210 Kredit.

Vilka är fördelarna? Med en kandidatexamen är dina chanser att accepteras för mästaren vanligtvis högre och det hjälper dig att hitta bättre jobb. Om du inte vill göra en avhandling kommer du att bli utmärkad med den icke-hedersbachelorens.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MSc Drug Design and Discovery
    • Manchester, Storbritannien
  • MSc/P.Grad.Dip i farmaceutiska vetenskaper
    • Dublin, Irland
  • Master's Degree Programme in Drug Discovery and Development
    • Turku, Finland