Keystone logo

1 Diplom Program i Sjukvård Farmaci Läkemedelsanalys 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Sjukvård
  • Farmaci
  • Läkemedelsanalys
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Diplom Program i Sjukvård Farmaci Läkemedelsanalys

kurser diplom tar vanligtvis cirka två år att slutföra. De finns på alla nivåer av eftergymnasial utbildning, med många av dem tjänar som förbättringar av avancerade grader och ger ökat fokus och specialisering inom ditt val.

Vad är en examen i farmaceutisk analys? Denna studier förutsätter en grund i grunderna i medicinsk vetenskap, och fokuserar på metoder för läkemedelsanalys och utveckling. Eleverna lär sig om reglerna läkemedelsutveckling, testning, tillverkning och kvalitetssäkring. De kurser ingår även laboratoriemetoder som används inom läkemedelsutveckling och kemisk analys, såsom kromatografi, spektroskopi, cellodlingsanalys och andra. Programmen får även innehålla kurser på relaterad teknik, såsom nanoteknik och biotekniska produkter.

En examen i farmaceutisk analys ger en fördjupad förståelse av de sätt på vilka läkemedel utvecklas och testas, inklusive de vetenskapliga principer som förklarar läkemedels effektivitet och optimala metoder för leverans. Eleverna får kunskaper i läkemedelsforskning och kvalitetskontroll.

Diploma program kan variera mycket i kostnad, baserat på den särskilda institution som erbjuder dem. Om du vill få en klar bild av vad du kan förvänta dig ditt program att kosta, tala med en representant program.

Att erhålla en examen i farmaceutisk analys förbereder studenterna för flera efterfrågade yrken, inklusive farmaceutisk forskning och utveckling, akademisk forskning, läkemedels kvalitetssäkring och medicinska och farmaceutiska administrativa befattningar. Utexaminerade kan också välja att göra karriär med myndigheter som reglerar forskning och tillverkning av läkemedel.Positioner finns med allmänintresseorganisationer, sjukhus, läkemedelsutvecklare och tillverkare och offentligt eller privat finansierade forskningscentra.

Diploma program inom läkemedels analys erbjuds av många ansedda institutioner, varav flera accepterar internationella studenter. Ett antal program erbjuder online-studiealternativ för hela eller delar av sina kursplaner. För att hitta rätt studieprogram för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.