Keystone logo

2 Diplom Program i Sjukvård Idrotts- och träningsmedicin 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Sjukvård
  • Idrotts- och träningsmedicin
Studiefält
  • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Diplom Program i Sjukvård Idrotts- och träningsmedicin

Studenter söker ett diplom att få ytterligare fokuserade kunskap inom ett område av specialisering och betraktas som en expert inom detta område. Att ta ett diplom program kan öppna många nya arbetsmöjligheter.

Vad är en examen i idrottsvetenskap? En examen i idrottsvetenskap ger studenterna en solid grund av både kliniska och tillämpade idrottsvetenskap genom avancerade studier inom områden som fysiologi, biomekanik, biomedicinsk vetenskap, näring, prestandaanalys och psykologi. En sådan teoretisk och praktisk kunskap som studenterna ska få gör det möjligt för dem att göra karriär i idrottsvetenskap i alla nivåer av nationell och internationell idrott. Att erhålla en examen i idrottsvetenskap kommer också tillåta elever att gå smidigt i ett program för en Master of Sports Science.

Det finns flera fördelar med att ta en examen i idrottsvetenskap.Studenter i detta program kommer att få nya kunskaper och färdigheter och kommer att lära sig att tillämpa kliniska färdigheter och teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet.

Kostnaden för denna utbildningen varierar beroende på institutet, och det tar ungefär ett år att slutföra. Blivande studenter bör forskning skolan och programmet noggrant för att se till att det passar deras mål.

Individer som fullföljer programmet befinner sig ofta i hög efterfrågan på ett antal specialiserade positioner runt om i världen i den dynamiska och växande området idrottsvetenskap. Karriärmöjligheter inkluderar sport vetenskapsman, styrka och kondition specialist arbetar med antingen lag, individer eller båda, hälsa och fitness konsult, hälsa och livsstil konsult och atletisk eller sport programansvarig. De som avslutar programmet även kan fungera som utvecklingstjänstemän för professionell sport och hälsorelaterade organisationer.

Det finns internationella alternativ för detta program från många olika universitet. Online-kurser kan vara en stor hjälp för studenter i mer avlägsna områden eller som behöver en mer flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.