Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Diplom Program i Hälsoadministration 2024

9 Diplom Program i Hälsoadministration 2024

Översikt

Ett diplom är en internationellt erkänd dokument som ges till elever som genomför kurser eller tester i samband med en viss akademisk disciplin. De flesta människor skriva in sig i diplom program för att bredda sina kunskaper om ett ämne av intresse, vilket ökar deras anställningsbarhet på fältet.

Precis vad är en examen i hälsoförvaltningen? Denna intensiva kurs är utformad för att ge deltagarna de verktyg och färdigheter som de behöver för att etablera lukrativa och givande positioner relaterade till hälsa administration och förvaltning. Vanligen omfattas ämnen i dessa program omfattar allmän förvaltning hälsovård, globala hälso- och sjukvårdssystem, hälsovård datasystem och hälsovårdstjänster finansiering. Mest examen i hälsoadministrationsprogram även omfatta medicinsk fakturering och kodning, mänskliga resurser, sjukförsäkring och hälsovårdspolitiken, bland relaterade områden.

De som tjänar diplom i hälsovården i allmänhet är mer anställningsbara och kan säkra högre lön än de inom området utan dokumentation. De är oftast kvalificerade för högre prestige positioner inom hälso- och sjukvårdsområdet, också.

Studiekostnaderna varierar från en examen i hälso administration till en annan baserat på längd, varaktighet och kurs prestige, bland andra faktorer. Studenter med intresse för ett visst program bör kontakta kontoret för antagningen vid akademisk institution erbjuda den för noggranna undervisning priser.

Många akademiker i dessa program säkra positioner relaterade till övre nivå vård administration och förvaltning. Många kursdeltagare går vidare till att arbeta som hälso administratörer, hälsovårdsansvariga, fall chefer eller specialister inom personaladministration inom sjukvården.Andra få anställning som sjukförsäkring personal, administrativa tjänster chefer, socialtjänstens chefer eller utbildning och utvecklingschefer, medan en del människor väljer att återvända till skolan för att uppnå en ännu högre akademisk beteckning.

Vår databas erbjuder heltäckande information om de många hälso administration diplom program som erbjuds på nätet av högt uppsatta skolor runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Diplom
  • Sjukvård
  • Sjukvårdsstudier
  • Hälsoadministration
Studiefält
  • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat