Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Diplom Program i Barnpsykologi 2024

1 Diplom Program i Barnpsykologi 2024

Översikt

Ett diplom program ger studenterna möjlighet att få en robust utbildning i ett koncentrerat område utan stringens och tid som en examen programmet kräver. Studenter läser ämnen relaterade till sin huvudsakliga ämnesområde som skapar en väl avrundad kunskapsbas. Studenter som bedriver ett diplom program kommer att lämna med mer än bara en bit papper - de kommer att ha en känsla av prestation och en arbetsgrupp som erbjuder otaliga möjligheter.

Vad är en examen i barnpsykologi? En examen i barnpsykologi skapar en grund av kunskap i tillväxt och tänkesätt av barn som kan upprätta eller bidra till att öka din karriär. Du kommer att studera onormal psykologi, barns utveckling och lärande verktyg bland andra ämnen. Dessa program betona att förstå vad som är unikt i medvetandet och utveckling hos barn och hur man ansöker strategier praktiskt samtidigt som interagerar med dem.Studenter i dessa program inte nödvändigtvis tidigare kurser, även erfarenhet av att arbeta med barn eller en passion för ämnesområdet är nödvändigt att hitta framgång inom området.

Studerande detta diplom program kommer att se att ange arbetstillfällen i samband med vård och förvaltning av familjer och barn. Programmet gör det möjligt tillväxten för personer som redan arbetar i nära samarbete med barn och hoppas att erbjuda bättre stöd eller för att flytta upp inom sina organisationer. Vissa elever kan välja att fortsätta sin utbildning förbi den punkt i denna examen för att tjäna en högre grad.

En examen i barnpsykologi varierar i pris beroende på plats, hjälp avgifter och programmets löptid. De flesta program varar mellan ett och två år och kan innefatta undersökningar eller praktisk tillämpning.

De flesta individer som tjänar en examen i barnpsykologi hittar ett jobb i ärendehanteringen, barnomsorg eller rådgivning.Det finns olika alternativ i dessa områden att arbeta i nära samarbete med barn och sätta dina nyfunna färdigheter på prov. För dem som har arbetat med barn, kan deras kurser tillämpas som de fortsätter att arbeta inom sitt område. Jobb inom detta område har ofta rättsliga komponenter och vidareutbildning kan tillåta en person att tjäna en befordran med mer ansvar i utbyte mot deras nya kunskapsbas.

Internationella skolor, inklusive de på nätet, kan erbjuda en examen i barnpsykologi. Online utbildning är en stor möjlighet för upptagen, arbetar vuxna att bedriva utbildning samtidigt balansera andra ansvarsområden. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Diplom
  • Sjukvård
  • Mentalvård
  • Psykologi
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat