Keystone logo
Hitta din doktorsexamen i vården

Hitta din PhD-examen inom hälsovård

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Doktorandprogram i hälsa är utformade för att skapa hälso- och sjukvårdspersonal på hög nivå genom integrering av en grundlig kunskap om ett specifikt hälsorelaterat område, en sund förståelse för teoretiska discipliner, och en behärskning av avancerade forskningsmetoder. Doktorsexamen i hälsoprogram inkluderar vanligtvis både kurser och en doktorsavhandling, och kräver minst fyra år att slutföra.

Topp PhD hälsoprogram

Det finns ett brett utbud av doktorandprogram inom hälsorelaterade områden som erbjuds av ledande universitet runt om i världen. Några av de mest populära doktorandprogrammen som valts av studenter inom hälsoyrken inkluderar doktorsexamen i medicin, doktorsexamen i omvårdnad, doktorsexamen i folkhälsa, doktorsexamen i nutrition och klinisk doktorsexamen. Jämför studieprogrammen, spara tid och kontakta universiteten direkt!

Top PhD Health Länder

Att välja land för att anmäla sig till ett doktorandprogram kan vara en svår uppgift, särskilt för studenter som vill åka utomlands för sin doktorandstudie. För att få en översikt över de olika alternativen runt om i världen, ta en titt på några av de mest populära studiedestinationerna för doktorsexamen i hälsa som listas nedan.

Top PhD Health Cities

För att hitta den bästa platsen för att göra din doktorsexamen, ta en snabb titt på några av städerna nedan, som anses vara de bästa platserna för att registrera dig i hälsorelaterade doktorandprogram. Jämför de olika studieorterna, ta en titt på de doktorandprogram som erbjuds där och kontakta högskoleantagningarna direkt för mer information!