Keystone logo
Hitta din sjuksköterskeexamen

Hitta din omvårdnadsexamen

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Kandidatexamen i omvårdnadsprogram ger studenterna en stark grund inom det medicinska området genom omfattande kurser, såväl som genom klinisk erfarenhet av olika vårdinrättningar, såsom sjukhus och vårdhem. Att ta en kandidatexamen i omvårdnad kvalificerar dig att komma in i vårdmiljön som praktiserande sjuksköterska, och förbereder dig också för vidare studier.

Topp städer Omvårdnad

Antalet spännande studieplatser för att anmäla sig till ett studieprogram i omvårdnad kan vara överväldigande, men låt det inte stoppa dig! För att börja din sökning, ta en titt på några av de städer som är mest populära bland sjuksköterskestudenter. Utforska de olika programmen och använd onlineformuläret för att begära mer information från skolorna.

Topp Länder Omvårdnad

Eftersom sjuksköterskor är mycket efterfrågade i alla länder, utbildningsprogram inom omvårdnad erbjuds av ett stort antal utbildningsinstitutioner runt om i världen. Ta en titt på några av de mest populära studieplatserna för att få en examen i omvårdnad nedan. Tveka inte att be om ytterligare information om de olika programmen genom att kontakta skolorna direkt!