Keystone logo
Hitta din doktorsexamen

Hitta din doktorsexamen

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

MD, eller doktor i medicin, är den högsta akademiska examen för kirurger och läkare. Det kan vara en professionell doktorsexamen, som i fallet med USA och Kanada, eller en forskarexamen, som i länder som följer den brittiska traditionen. Att examen från ett studieprogram för att bli läkare inkluderar vanligtvis att ha avslutat läkarskolan, samt ett uppehållstillstånd.

Topp MD-program

MD-program kan ha olika specialiseringar, såsom allmän praxis, kirurgisk medicin, gynekologi, ortopedi, radiologi, och många andra. MD-program kräver vanligtvis fyra till sex års studier och klinisk utbildning. Ta en titt på några av de mest populära MD-programmen runt om i världen som listas nedan, spara tid och kontakta universiteten direkt

Topp MD-länder

Behovet av läkare är stort överallt i världen, och du kan välja bland universitet i ett antal länder för att få en MD-examen. Ta en titt på några av de bästa platserna för att bli läkare, jämföra programstrukturen och specialiseringarna som erbjuds, och kontakta antagningskontoren direkt för mer information.

Bästa MD-städerna

Toppuniversitet i städerna nedan erbjuder framtida medicinska läkare medicinsk utbildning på hög nivå, forskningsmöjligheter vid världsledande institut och värdefull klinisk erfarenhet på sjukhus. Läs mer om dina alternativ för att få en MD-examen på en av dessa mest populära studieorter för vårdpersonal genom att klicka på länkarna nedan.