Keystone logo
Hitta din masterexamen i hälsovård

Hitta din masterexamen inom hälsovård

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Att ta en magisterexamen i hälsa kommer att kvalificera dig som expert inom ditt valda studieområde. Master in Health-program ger dig kunskapsbredden inom ett specialiserat hälsoområde, samt med forskningsfärdigheter och ämnesspecifik expertis som är avgörande för att bygga en karriär inom ett hälsorelaterat område.

Top Master hälsoprogram

Master i hälsostudier kan delas in i tre huvudgrenar: direkt sjukvård, forskning, och ledning. De mest populära masterprogrammen inom direkt sjukvård är medicin, Amning, och tandvård. Masterprogram i farmaci, med fokus på utveckling av nya läkemedel och behandlingar, är också i hög efterfrågan. Slutligen kombinerar populära program inom vårdhantering medicinsk kunskap med företag.

Top Master Health Länder

Ett brett utbud av Master in Health-program finns på toppuniversitet, högskolor, handelshögskolor och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen. Börja din sökning efter det program som passar dina behov bäst genom att titta på några av de mest populära studiedestinationerna för att få en magisterexamen inom ett hälsorelaterat område.

Top Master Health Cities

För din studiedestination kan du välja mellan ett stort antal städer där Master in Health-program erbjuds av några av de bästa universiteten och högskolorna. Begränsa din sökning efter en magisterexamen i ett hälsorelaterat område genom att bläddra igenom studiealternativen i städerna nedan, som anses vara särskilt populära bland vårdstudenter.

Nyligen tillagda program