Keystone logo
Hitta din kandidatexamen i hälsovård

Hitta din kandidatexamen i hälsovård

Vad ska man studera
Var man ska studera

Popular Health Bachelor

Kandidatexamen inom hälsovårdsområdet ger studenterna den akademiska grunden som krävs för ledande, kliniska eller forskningsinriktade karriärer inom den offentliga, privata eller ideella sektorn.

Studenter på kandidatexamen i hälsoprogram får vanligtvis också tekniska och administrativa färdigheter som är nödvändiga för att arbeta inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Institutionen för hälsovetenskap är ofta kopplad till ett sjukhus, en klinik eller en vårdcentral, vilket ger vårdstudenter möjlighet att genomföra en kort praktik och förvärva några praktiska färdigheter på en av anläggningarna.

Studenter på kandidatexamen i hälsoprogram kan välja mellan en mängd olika inriktningar. Några av de bästa kandidatprogrammen finns inom hälsovårdssektorer som omvårdnad, medicin, folkhälsa, nutrition, apotek, tandvård och hälsovård. Kandidatprogram inom fysioterapi, alternativ medicin och veterinärmedicin är också allt populärare.

Bli inte överväldigad av det breda utbudet av studiemöjligheter för en kandidatexamen i hälsa! Börja din sökning genom att ta en titt på kandidatprogrammen nedan, jämföra studieorter, kursplaner och undervisningskostnader och kontakta universitetsantagningarna direkt genom att fylla i onlineformuläret.

Topp kandidatprogram

Kandidatprogram inom sjukvården finns inom ett stort antal inriktningar. Några av de mest populära är Bachelor i hälsovetenskap, Bachelor of Medicine, Bachelor of Pharmacy, Bachelor in Nursing, Bachelor of Nutrition, Bachelor in Dentistry och Bachelor in Public Health. Bläddra igenom beskrivningen av de olika inriktningarna för att hitta det perfekta programmet för dig

De bästa kandidatländerna

Kandidatprogram inom det hälsorelaterade området erbjuds i praktiskt taget alla länder av ledande universitet, högskolor och andra offentliga och privata utbildningsrelaterade institutioner. Ta en titt på några av de mest populära destinationerna runt om i världen för att få en kandidatexamen i hälsovård och kontakta antagningskontoren direkt för mer information!

Top Bachelor Cities

Antalet möjliga studiemål runt om i världen för att få en Bachelor in Health-examen kan vara överväldigande – låt det inte stoppa dig! Börja med att ta en titt på några av de mest populära kandidatprogrammen i hälsostudier och hälsovårdsledning som för närvarande är tillgängliga på några av de högst rankade universiteten i städerna nedan.