Keystone logo
Hitta din kandidatexamen i hälsovård

Hitta din kandidatexamen inom hälsovård

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Att ta en kandidatexamen i hälsostudier ger dig bred kunskap om hälsoområdet genom studier av olika ämnen som folkhälsa, näring, omvårdnad, medicinsk teknik och humanbiologi. Studenter på Bachelor in Health-program förvärvar också viktiga tekniska och administrativa färdigheter som är nödvändiga för att arbeta inom hälso- och sjukvården.

Topp kandidatprogram

Kandidatprogram inom hälso- och sjukvården finns i ett stort antal specialiseringar. Några av de mest populära är Bachelor in Health Science, Bachelor of Medicine, Bachelor of Pharmacy, Bachelor in Nursing, Bachelor of Nutrition, Bachelor in Dentistry, och Bachelor in Public Health. Bläddra igenom beskrivningen av de olika specialiseringarna för att hitta det perfekta programmet för dig

De bästa kandidatländerna

Kandidatprogram inom det hälsorelaterade området erbjuds i praktiskt taget alla länder av ledande universitet, högskolor och andra offentliga och privata utbildningsrelaterade institutioner. Ta en titt på några av de mest populära destinationerna runt om i världen för att få en kandidatexamen i sjukvård och kontakta antagningskontoren direkt för mer information!

Top Bachelor Cities

Antalet möjliga studiemål runt om i världen för att få en Bachelor in Health-examen kan vara överväldigande – låt det inte stoppa dig! Börja med att ta en titt på några av de mest populära kandidatprogrammen i hälsostudier och hälsovårdsledning som för närvarande är tillgängliga på några av de högst rankade universiteten i städerna nedan.

Nyligen tillagda program