Keystone logo
Hitta din Farmacy-examen

Hitta din farmakologiexamen

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Som student i ett Bachelor of Pharmacy program, du lär dig hur mediciner påverkar människokroppen och hur olika typer av läkemedel utvecklas. Bachelor of Pharmacy program fokuserar på kemikalien, farmaceutiska och fysikaliska egenskaper hos läkemedel och tillämpningen av dessa i praktiken. Programmen inkluderar ofta också kliniska farmaceutiska studier och erbjuder praktikmöjligheter.

Top Apotek Länder

Kandidater med examen i apotek är mycket eftertraktade runt om i världen. Oavsett om du vill bygga din karriär som samhälle eller sjukhusapotekare, industriell apotekare, eller apotekstekniker, det finns många studieprogram att välja mellan. Ta en titt på några av de mest populära studiedestinationerna för apotekstudenter listade nedan!

Topp Apotek Städer

Apotekare är experter på läkemedelsproduktion och användning och optimerar användningen av läkemedel till förmån för patienterna. Om din dröm är att studera apotek, börja med att ta en titt på några av de mest populära studieplatserna för att bli sjukvårdspersonal. Tveka inte att begära ytterligare information från skolorna direkt genom att fylla i onlineformuläret!