Keystone logo
Hitta din Farmacy-examen

Hitta din Farmacy-examen

Vad ska man studera
Var man ska studera

Hitta din onlineexamen i juridik Populära apoteksprogram

Apotek kopplar samman hälso- och kemiska vetenskaper för att certifiera effektiv och säker användning av läkemedel. Farmaceuter spelar en central roll för patientsäkerhet och optimering av folkhälsan, och de samarbetar med andra discipliner för att skapa och utveckla läkemedel. Universitet runt om i världen erbjuder kandidat-, master- och doktorandprogram i farmaci, såväl som individuella kurser.

Apotekproffs kräver en solid grund för en strukturerad och intensiv utbildning för sina karriärer. Studieprogrammen i farmaci är utformade för att ge studenterna förståelse för läkemedelsvetenskap i samband med apoteksverksamhet. Utexaminerade kan bli farmaceuter eller apotekstekniker och arbeta på kommunala apotek, sjukhus, kliniker eller i läkemedelsindustrin.

Farmaciprogram kan ha olika inriktningar, såsom klinisk farmaci, läkemedel, farmaceutisk kemi, läkemedelsföretag, läkemedelsupptäckt eller läkemedelsteknologi. Du kan välja att anmäla dig till ett heltids- eller deltidsprogram och studera på campus eller över Internet genom onlinestudier eller distansutbildning.

För att hitta det studieprogram som bäst passar dina krav, ta en titt på några av de mest populära apoteksprogrammen nedan. Spara tid och kontakta universitetsantagningarna direkt för mer information genom att fylla i onlineformuläret!