Keystone logo
Amerikas förenta stater

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Amerikas förenta stater 2023

Antal institutioner: 4001
  • Dallas, Amerikas förenta stater

  SMU:s Moody School of Graduate and Advanced Studies är stolta över att kunna erbjuda doktors- och masterexamen inom en mängd olika områden inom fyra olika högskolor och skolor: Dedman College of Humanities and Sciences, Lyle School of Engineering, Meadows School of the Arts, och Simmons School of Education and Human Development. Dessa program hjälper studenter att fullfölja sina passioner och göra betydande bidrag till både akademin och industrin.

  • Berkeley, Amerikas förenta stater

  UC Berkeley Extension grundades 1891 och är fortbildningsgrenen vid University of California, Berkeley. Idag erbjuder Extension mer än 2 000 kurser varje år, inklusive onlinekurser, tillsammans med mer än 75 yrkescertifikat och specialiserade studieprogram. Gratis och billiga offentliga evenemang hålls också ofta som en del av Extensions service till det lokala samhället.

  • Manhattan, Amerikas förenta stater

  Uppdraget för The Fu Foundation School of Engineering and Applied Science är att utöka kunskap och avancera teknik genom forskning, samtidigt som de utbildar studenter till att bli ledare informerade av en ingenjörsstiftelse. Berikade med de intellektuella resurserna från ett globalt universitet i staden New York, tänjer vi på disciplinära gränser, konfronterar komplexa frågor och konstruerar innovativa lösningar för att möta vår tids stora utmaningar.

  • Shepherdstown, Amerikas förenta stater

  Helt enkelt, på Shepherd är din framtid vår högsta prioritet. Vad betyder det för dig? Shepherds små klassstorlekar och täta gemenskap är de perfekta inkubatorerna för dina framtida ambitioner. Vår liberal arts inställning till utbildning kommer att förbereda dig för en karriär inom ditt valda område, men kommer också att göra dig redo att bli en ledare på 2000-talet. Arbetsgivare idag är mer benägna att anställa akademiker inom liberal arts som har bemästrat mjuka färdigheter som kritiskt tänkande, resonemang, lagarbete, kommunikation, kreativitet och empati. Du kommer att fullända dessa färdigheter i klassrummet och med de campusorganisationer du går med i. Beläget precis vid Potomac River, är Shepherd University en pittoresk, historisk stad i West Virginia som snabbt kommer att känna sig som hemma. Butikerna i centrum ligger en kort promenad från residenset, även om du hittar nästan allt du behöver på campus. Shepherdstown är ett mecka för friluftsliv, nära Appalachian Trail, C&O Canal och vackra berg som välkomnar dig hem. Inte konstigt att vi kallar West Virginia "Almost Heaven".

  • San Diego, Amerikas förenta stater

  Varje år fortsätter akademiker från USU att nå stora framgångar – men de förblir alltid en del av USU-familjen.

  • Durham, Amerikas förenta stater

  Duke Universitys Pratt School of Engineering är en högt rankad ingenjörskola vars gemenskap av forskare tillhandahåller ingenjörsutbildning och forskning i samhällets tjänst.

  • Elkhorn, Amerikas förenta stater

  På Wright Graduate University betyder personligt lärande inte bara små klasser: du upplever ett integrerat tillvägagångssätt för utbildning som låter dig tillämpa dina studier på dina mest angelägna utmaningar och tjäna krediter när du leder ditt liv och din verksamhet. Vi tror att en pragmatisk utbildning är mer värdefull än en prestigefylld utbildning – och nyare forskning bekräftar detta. Om du ska investera i en examen eller ett certifikat bör det göra mer än att markera en ruta för att ge dig en legitimation. Den bör ta upp de färdigheter som gör skillnaden mellan genomsnittliga och stjärnpresterande prestationer, och mellan kortsiktiga vinster och hållbara resultat.

  • College Park, Amerikas förenta stater

  UMD är en av tolv institutioner som utgör University System of Maryland (USM). USM är delstaten Marylands offentliga högre utbildningssystem, med ett uppdrag att förbättra livskvaliteten för folket i Maryland genom att tillhandahålla ett omfattande utbud av högkvalitativa, tillgängliga och överkomliga utbildningsmöjligheter. USM och dess Kirwan Center for Academic Innovation har lanserat USMx för att hjälpa institutioner att utnyttja möjligheterna med onlinelärande och ge studenter flexibiliteten att interagera med innehåll, fakulteter och lärandegemenskaper på det sätt som bäst möter deras behov.

  • Tempe, Amerikas förenta stater

  En symbol för förnyelse, uthållighet och integritet, Acacia College i Arizona, USA, är tillägnad att göra lärandet till en varaktig och spännande upplevelse. Acacia University, en pionjär och ledare inom distansutbildning sedan 2000, är nu en del av den berömda Westford Education Group, en ledande leverantör av ackrediterad internationell utbildning för nya elever över hela världen. När tekniken går framåt och eleverna kräver utbildningsflexibilitet och tillgänglighet, utnyttjar Acacia kraften i digital utbildning för att skapa nya upplevelser och tjänster. Genom online-/distansutbildning tillhandahåller Acacia tillgänglig utbildning av hög kvalitet till en mångkulturell global lärandegemenskap.

  • Tucson, Amerikas förenta stater

  The University of Arizona rankas bland de bästa 1% av universiteten världen över av Center for World University Rankings 2022. Upprepade gånger erkänd för sina enastående akademiska program och exceptionella värde, UArizona är där studenter samarbetar med ledande fakulteter för att lösa kritiska problem och skapa världen bättre. En världsledande inom forskning och innovation, UArizona är en topp 20 offentlig forskningsinstitution och är en ledande Research 1-institution med $734 miljoner i årliga forskningsutgifter. Dess campus ligger i hjärtat av soliga Tucson, Arizona, en stad som erbjuder rik kultur och hisnande landskap i Sonoranöknen. Över 40 000 studenter är inskrivna vid universitetet, från alla 50 delstater och mer än 100 länder.

  • Saint Charles, Amerikas förenta stater

  Lindenwood University, en nationellt erkänd institution för högre utbildning, levererar omfattande studentcentrerad lärande och samhällsengagemang genom innovativa, relevanta och framåtblickande akademiska och upplevelsebaserade program.

  • Valparaiso, Amerikas förenta stater

  Valparaiso University är ett högst rankat universitet som erbjuder över 15 forskarutbildningar och lockar studenter från hela världen. Vårt uppdrag på Valpo fokuserar på att utveckla professionella karriärer och är att skapa ledare som tjänar deras samhällen för att skapa en bättre värld. Vart och ett av våra program tar upp de färdigheter du behöver för att bli ledare samtidigt som vi betonar vikten av att tjäna andra för att skapa en bättre värld.

  • New York, Amerikas förenta stater
  • Newark, Amerikas förenta stater
  • + 2 Mer

  Med platser i New York City, New Jersey och online erbjuder Berkeley College internationella studenter möjligheten att uppleva ett karriärfokuserat varumärke av utbildning med personlig uppmärksamhet. På Berkeley College är allt vi gör fokuserat på att hjälpa våra studenter att nå sin fulla potential och förbereda dem för professionell och personlig framgång. Studenter kan avsluta en kandidatexamen på tre år, en associerad examen på 16 månader; och en MBA på ett år. Praktikmöjligheter finns i hela New York City.

  • Chicago, Amerikas förenta stater

  Illinois Tech är rankad #1 i Illinois bland privata högskolor för avkastning på investeringen (efter hjälp, PayScale) och är den #44 rankade skolan med bästa värde i USA (US News & World Report). Utexaminerade från Illinois Tech uppnår en sysselsättningsgrad på 92,8 % inom sex månader efter examen (klass 2021). Dess alumner inkluderar uppfinnaren av mobiltelefonen, pionjären inom streckkodsteknologi och chefsforskaren för Amazon Alexa, bland andra ledare.

  • Royalton, Amerikas förenta stater

  Att utbilda studenter i ett mångsidigt samhälle som främjar personlig tillväxt och som gör det möjligt för dem att uppnå enastående yrkeskunskaper och höga etiska värderingar för att fungera som advokater och miljö- och andra yrkesverksamma i ett alltmer tekniskt och ömsesidigt beroende globalt samhälle.